خانم ها من و خواهرم تو دوران عقد هستیم من خواهرم مدام با شوهرش مدام تلفنی حرف میزنه پیام میدن هرشب هم بیرون میرن شوهرش همه کارای خواهرم زیر نظرش خواهرم میگم همش باید جواب پس بدم چیکار میکنی کجایی تا از بیرون میاد باز بهش میزنگه ولی شوهر من برعکس روزی بک تا دوبار زنگ میزنه اصلا مثل شوهر اون چیزی ازمنمی پرسه البته خب دوستم داره ولی من وقتی میبینم شوهر ابجیم اینجوری نا خواسته یه جوری میشم مقایسه میکنم ناراحت میشم که چرا شوهر من ابنحکرب نیست یا شوهر اوت داره خونه میخره ما نمی تونیم بخریم باعث میشه شوهرم از چشمم بیفته شوهر ابجیم ترکه شوهر من فارس ولی شوهر ابجیم با اینکه اخلاقش تند و زود عصبانی میشه با خواهرم انکار که مالکش هست رفتار میکنه مننم دوست دارم شوهرم اینجوری بود
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
اصلا اینجوری نیست احتمالا سنت کمه ، هنوزم نرفتی زیر یه سقف که بدونی این گیردادنا چه عذابیه انشالله که هیچ مشکلی پیش نیاد ولی احتمالا خواهرت تو زندگیش کشمکش زیاد خواهد داشت
اصلا اینجوری نیست احتمالا سنت کمه ، هنوزم نرفتی زیر یه سقف که بدونی این گیردادنا چه عذابیه انشالله ک ...
ولی به نظر من شوهرش بهش خیلی وابسته هست که اینطوری بهش زنگ میزنه نه به خاطره شک و اینا زنگ میزنه حرف میزنه بهش شک نداره که یعنی میگن طاقت دوربشو نداره هرشب باید ببینش البته خب کار اون از شوهر من خیلی کمتر وقت آزاد زیاد داره