2777
2789

السلام علیک یا صاحب الزمان عج 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س) 

السلام علیک یا صاحب الزمان عج 

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه تاپیک قشنگی ممنونم که دعوتم کردی عزیزم منم چون صلوات زیاد دارم بفرستم برای اقامون... اینجا 100 صل ...

فدات قشنگم 😍

قبول باشه 

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

سلام عزیزم ممنون 😍حاجت روا باشید ان شاءالله 💜314 مرتبه صلواتاللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُ ...

فدات خوشگل من 🥰 

قبول باشه 

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

من۱۰۰تا مادرم ۱۰۰تا ازطرف خواهرمرحومم۱۰۰تا

نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم

─‌┅═‌‌‌‌‌‌‌✧❁࿇❁✧═‌‌‌‌‌‌‌┅─‌

نام تو را که می برم پنجره باز می شود

پهنهٔ دشت آسمان ، خلوت راز می شود

همقدم ستاره ها بر تو سلام می دهم

ماه به شوق روی تو زمزمه ساز می شود

پر زدنم به سوی تو لحظه به لحظه آرزوست

به ویژه آن زمان که دل ، غرقِ نماز می شود

دل به هوای دیدنت در دل آسمان ، رها

با چه امید راهیِ کوی حجاز می شود

زبانه می کشد غم تو در میان سینه ام

دلم پر از شراره و سوز و گداز می شود

هر آن کسی که قسمتش زیارت تو می شود

از این جهان ، یقین بدان که بی نیاز می شود

جان به فدای مقدمت پیر شدیم از غمت

کی به وصال روی تو دیده مُجاز می شود؟

─‌┅═‌‌‌‌‌‌‌✧❁࿇❁✧═‌‌‌‌‌‌‌┅─‌

#رقیه_سعیدی_کیمیا

#اللهم_عجل_لولیک_الفرج‍ 🤲

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
فدات قشنگم 😍قبول باشه

مامان یسنا خواستم تگت کنم توی تاپیکم... نتونستم اسمتو قشنگ بنویسم 

اجی من دیروز رفتم جواب ازمایشمو گرفتم خداروشکر خوش خیمو سالم بود دکترم گفت رحمت شرایط خوبی داره و مشکلی نیست. هورمونی بود مشکلم و دارو برای رحمم داد😍 ممنونم که دعام کردید همتون🥰 الهی که خیرش به زندگیتون هزار برابر برگرده

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403