2777
2789

#حدیث_روز

🌕 امام حسين عليه السلام فرمودند:

حضرت مهدى عجل الله فرجه، داراى غيبتى است كه گروهى در آن مرحله مرتد مى‌شوند و گروهى ثابت قدم مى‌مانند و اظهار خشنودى مى‌كنند. افراد مرتد به آنها مى گويند: «اين وعده كى خواهد بود اگر شما راستگو هستيد؟» ولى كسى كه در زمان غيبت در مقابل اذيّت و آزار و تكذيب آنها صبور باشد، مجاهدى است كه با شمشير در كنار رسول خدا صلی الله عليه و آله جهاد كرده است

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

هر چند تا صلوات که  برای ظهور و سلامتی امام زمان عج میفرستی این جا اعلام کن.

🍃شرح حال اولیاء خدا، کتاب ملاقات با امام زمان و قرآن زیاد بخوانید.

✨دنبال کسب خوبیها باشید، در عملتان، در فکرتان، در کلامتان هر چیز بدی است، بیرون بریزید.

🍃 از مکانهای گناه آلود فرار کنید. گناه برای سالک الی الله کوچک و بزرگ ندارد. حتی انجام مکروهات، انسان را خواب می کند، نورانیت را از انسان می گیرد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نزد ولی خدا بودیم بحمدالله

عرض کردم، گرفتاری ها خیلی زیاد شده است

چکار کنیم تا ایمن باشیم

🌺🕋🌺🕋🌺

فرمود:

خواب بین الطلوعین را ترک کنید تا گرفتاریهای دنیایی تان رفع شود

🌺🕋🌺🕋

فرمود:

نماز واجب  را به موقع و در اول وقت بخوانید که توفیقات شما را فراوان خواهد کرد

🌺🌺🕋

🌴اللهم عجل لولیک الفرج🌴

🌿✨امام زمان ارواحنافداه فرمودند:

«فَلْیعْمَلْ کلُّ امْرِء مِنْکمْ»

، بر هر مردی واجب است

که عمل کند به آنچه که

او را به دوستی ما نزدیک می کند 

« یقْرُبُ بِهِ مِنْ مَحَبَّتِنا»،

و دوری کند از آن‌چه که

مایه‌ی بدی ماست

و ما خوشمان نمی‌آید

«مِنْ کراهَتِنا وَسَخَطِنا».

حجةالاسلام قاسمیان:

خدمت حضرت آقا (مقام معظم رهبری) بودم، به ایشان گفتم که شما یک چیزی بگویید ما به جوان ها بگوییم!

ایشان فرمودند: بگویید نماز، نماز را تاکید بکنید...

بعد این آیه را خواندند: تتجافی جنوبهم عن المضاجع یدعون ربهم... (سجده، آیه۱۶)

به ایشان عرض کردم که: پس شما منظورتان نماز شب است؟

گفتند: بله

گفتم: یعنی من از طرف شما به جوان ها توصیه به نماز شب بکنم؟

ایشان گفتند: بله

بعد فرمودند: جوان یعنی اینکه باید یک ساعت، دو ساعت به اذان بلند شود! این توقعِ از جوان است!

آیت الله ناصری رضوان الله علیه :

اگر ما اهل مراقبه باشیم، از آن طرف، کمک ها و تأییداتی هست. ملائکه ای هم حتی برای بیدار کردن مؤمنان می آیند.

مدتی زمان میبرد تا یک نفر اهل نماز شب بشود. اگر این تاج را سر کسی گذاشتند و به او دادند، بالاخره صدایش هم میزنند.

حالا این صدا از کجا می آید؟ این ها الطاف خدا است که از درون دل مؤمن میجوشد و صدا را هم میشنود.

🔴 بعضی ها میگویند اقا ما فلان

مشکل را داریم هرچی توسل و نذر و...

میکنیم،  برطرف نمیشه‼️

👈 خب عزیز من وقتی توسلات را کردی

دیدی برطرف نمیشه پس این را بفهم که

خدا رشد تو رو توی این مسئله قرار داده

👈 بنده خودم هفت ماه به خاطر اشتباه

پزشکی دچار سکته نخاعی شدم، توسلات

زیادی کردم

👈 یکی از اساتید که در امور معنوی بسیار بالا هستند گفتند خداوند رشد تو رو توی پذیرش این بیماری قرار داده، اگر صبر جمیل داشته باشی این بیماری هزار برابر

مستحبات تو رو رشد میده

👈 بعضی ها متاسفانه فکر کردند اومدند

به این دنیا که فقط بخورند و بخوابند و

شهوت رانی کنند و هیچ بیماری و مشکلی

نداشته باشند !

👌 بزرگان ما که اوج عرفان بودند سال ها

دچار فقر بودند سال ها بیماری داشتند

ولی فقط عبودیت الهی را به جا میاوردند

👈 ایت الله بهجت که در قله عرفان و

معنویت بودند، سی سال دچار زخم معده

بسیار شدیدی بودند ...

📚 پیامبر اکرم صلی‌الله علیه وآله: قسم به آن کس که مرا به حق به نبوت مبعوث کرد؛ اگر از دنیا جز یک روز باقی نماند، خداوند آن روز را طولانی میکند تا فرزندم مهدی قیام کند. پس عیسی بن مریم فرود می‌آید و پشت سرش نماز می‌خواند. (بحارالانوار جلد ۵۱ صفحه ۷۱)

✍ سلام بر تو؛ از سوی تمام مظلومین تاریخ، از بردگان بی‌پناه و دخترکان بی‌گناه، از تمام گرفتارانِ بند جهل و خرافه و کفر

✍ سلام به روزی که آمدی و بشریت را نجات دادی، و سلام بر آخرین فرزند تو و آن #روز_موعود که بیاید و آزادمان کند از این دنیای بازگشته به عصر جاهلی...

🔹 میرود قصه‌ی ما سوی سرانجام آرام

🔸 دفتر قصه ورق می‌خورد آرام آرام...

🔹 می‌نویسم که شب تار سحر می‌گردد

🔸 یک نفر مانده از این قوم که بر می گردد

🟨 به خاطر فتنه های آخرالزمان ناراحت و نگران نباشید،

باید انقدر اتفاقات سخت و عجیب غریب بیفته تا غربال بشیم و نقابهای یک عده دروغگوی فتنه گر که قلب و وجودشون با اسلام و دین نیست، کنار بره ....

🟡 صاحب مکیال‌المکارم می‌نویسد: یکی از دوستان صالح من در عالم خواب، مولا #صاحب_الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف را دید که فرمود: من دعاگوی هر مؤمنی هستم كه پس از ذكر مصائب حضرت سيدالشهدا علیه‌السلام برای تعجیل #فرج و تأیید من #دعا كند. (مکیال‌المکارم بخش ۶ ذیل قسمت ۲۹)

❤️ اللهم عجل لولیک الفرج

👈امام صادق علیه ‏السلام:  المُنتَظِرُ لِلثّانی عَشَرَ کَالشّاهِرِ سَیفَهُ بَینَ یَدَی رَسولِ اللّه‏ِ یَذُبُّ عَنهُ.

✅ منتظر ظهور امام دوازدهم مانند کسی است که در رکاب پیامبر خدا شمشیر کشیده است و از ایشان دفاع می‏ کند.

📗کمال الدین، ص ۶۴۷