2777
2789
عنوان

دلم سوخت براش

273 بازدید | 17 پست

رفته بودم ی جایی که همه رفیقا دوستاشونو سوپرایز میکنن روز تولدشون ی دختره ی ساکتیم بود

اینم دوستش بهش هرچی از دهنش دراوند گفت، مثلا زشت و پرحرف و یکیم زد تو گوشش اینم ب شدت ناراحت بود و رفت ی جا نشست و زل زد به کیکشو اشکاش میریختن اروم و اینقد نگاه شمع کیکش کرد تا خودش خاموش شد بعد کیکشو ریخت سطل زباله و رفت نشست رو صندلی و توی زانوهاش گریه میکرد و نفرات بغلیش سرشونو گذاشته بودن روی شون رفیقاشون اینم سرشو گذاشت رو دیوار سخت جدی دلم براش سوخت😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چ بیشعور

جا نخواهم زد! دردهایم را در آغوش خواهم کشید و مصمم تر از همیشه، ادامه خواهم داد. این خاصیتِ من است؛ که مشکلاتم را شبیه به انگیزه می‌بینم، شبیه به داغِ سوزانی، که وادارم می‌کند سریع تر از همیشه گام بردارم. من به لطفِ دردهایم، هر روز قوی‌تر می‌شوم، ‌نه جا می‌زنم، نه کم می‌آورم، می‌ایستم و ادامه می‌دهم دوام می‌آورم و موفق می‌شوم ❤️🦋 . ׁ ֢ 🥑🌱 ˇˇ . . ׁ ֢️ 🙃