2777
2789

دختره 2/۵ سال از پسره بزرگتره

دختره تازه میخواد بره ۲۷ و پسره تازه رفته ۲۵

هم دیگرو دوس دارن و پسره ازلحاظ مالی اوکی هستش برای تشکیل زندگی و اخلاقش هم خیلی خوبه و خیلی پخته هستش

به قدر آدم ۳۰ ساله و بیشتر و اصلا رفتار بچگانه ای نداره

و عاشق دختره هستش

هردوتحصیل کرده هستن

فقط دختره میگه کاش سن شوهرم بزرگ تر یا همسن خودم بود اینطوری حس بهتری داشتم و میترسه

اطرافیان شما همچین ازدواجی صورت گرفته؟؟؟

نظرتون چیه؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بی طرف دارم میگم تو این سایت اقا ۱۵ سال بزرگتر باشه مشکلی نیست ولی خانم یک روز هم عیبهاینجا جای م ...

ربطی نداره.رن چون یکی بزاد شکسته مسشه و مرد جون و زن شکستس ولی کوچیک باشه تازه میشه مثل خودش

کلا بنظرم پسر ۲۵ سنش کمه برای ازدواج مگر از طرف خانواده یا خودش ماشین و خونه همه چی داشته باشه

آره ازلحاظ مالی اوکی هستش

فقط ازبقیه ی نظرها

خیلیم پخته هستش

ربطی نداره.رن چون یکی بزاد شکسته مسشه و مرد جون و زن شکستس ولی کوچیک باشه تازه میشه مثل خودش

این چه نوع ادبیاتی هست؟!

اتفاقا ما تو اقوام خودمون کم نداريم که همسن بودن یا حتی خانم بزرگتر بود خیلی هم به هم میان و شکسته شدن یک خانم بیشتر برمیگرده به شریک زندگیش و شرایطتش و صد البته همه چی هم ظاهر نیست مهم تفاهم شعور هست

👊