2777
2789

البته بعدش با تیغ تست قند خون که هست مثل خودکار هستش با اون مثل حجامت میزنم براش جاش هم بعدا اصلا معلوم نمیشه.

اگه فقط پاهات باشه جوراب مخصوص هم داره 

سلامتی و خوشبختی دخترم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته بعدش با تیغ تست قند خون که هست مثل خودکار هستش با اون مثل حجامت میزنم براش جاش هم بعدا اصلا مع ...

ببخشید این تیغ قند خون درد نداره؟؟؟ میشه بدون بادکش انجام داد ؟ من رگام ریز قرمز عنکبوتیه 

به هر چيزی که مي‌بينى زود اعتماد نكن، حتى نمك هم دقيقا شبيه شكره🌑🫧 ‌

ببخشید این تیغ قند خون درد نداره؟؟؟ میشه بدون بادکش انجام داد ؟ من رگام ریز قرمز عنکبوتیه

نه زیاد دردی نداره اونم فقط موقع تیغ زدن خیلی ریز قابل تحمل هستش نترس فقط باید چندین جا بزنی مثلا زیر هر بادکش ۱۰ الی ۱۵ تا

سلامتی و خوشبختی دخترم

بدون بادکش که نمیشه اون لخته بیاد بیرون باید بندازی.

اول بادکش بعد تیغ بزنی دوباره بادکش بندازی تا کامل لخته ها بیان بیرون. نکنه میترسی😅

سلامتی و خوشبختی دخترم
بدون بادکش که نمیشه اون لخته بیاد بیرون باید بندازی.اول بادکش بعد تیغ بزنی دوباره بادکش بندازی تا کا ...

من روی بازوهام هم هست میشه اونجا هم بندازم؟؟؟ ینی میگی از بین میرن ؟؟؟ بخدا دعات میکنم اگه از بین برن ..تا حالا همچین کاری نکردم بلد نیستم من 😅😁

من روی بازوهام هم هست میشه اونجا هم بندازم؟؟؟ ینی میگی از بین میرن ؟؟؟ بخدا دعات میکنم اگه از بین بر ...

برای مادرم که خوب بود عزیزم ولی اگه میتونی امتحان کن منفعتی هم نداشته باشه ضرری که نداره خوب همه میرن حجامت شما خودت تو خونه میندازی

سلامتی و خوشبختی دخترم
من روی بازوهام هم هست میشه اونجا هم بندازم؟؟؟ ینی میگی از بین میرن ؟؟؟ بخدا دعات میکنم اگه از بین بر ...

اگه خواستی درخواست بده خصوصی عکس میزارم و شما هم موقع حجامت میفرستی راهنماییتون میکنم

سلامتی و خوشبختی دخترم
برای مادرم که خوب بود عزیزم ولی اگه میتونی امتحان کن منفعتی هم نداشته باشه ضرری که نداره خوب همه میر ...

بیا عکس پشت پامو برات بفرستم ببین چجوریه 😄🙃

برای مادرم که خوب بود عزیزم ولی اگه میتونی امتحان کن منفعتی هم نداشته باشه ضرری که نداره خوب همه میر ...

خداکنه برای منم خوب باشه