2777
2789
عنوان

پدر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 33 پست

اگه درآمد داشت واسش یا کار کن بود که باید الان با پس اندازش میتونس مشکلشو حل کنه

نه بعد عمری کار کردن باز کمکش کن

.نکن فقط من خودم دستم تو کاره 

نکن

دلم تنگ روزهای شیرینیه ک دوسداشتم باهاشون خاطره بسازم ...ولی فقط درد دل شدن...دل بیچاره ی ما ک چ انتظاراتی داره🥀

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بگو نمی‌دم بخدا بعضی اوقات آدم تعجب می‌کنه از خواسته های خانواده شوهر ررر

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

آره،مامانش از اوناس که به بچه عذاب وجدان میده تا ازش بکنه اینم لج میکنه،جالبه از اون برادر شوهرم نمی ...

واقعا بخاطر همیناس کلا بهتره هیچکس هیچی ندونه ادم چقد پول و اینا داره

🫂🙂سردرگم در هیاهو

میگه بابا گناه داره میخواد ماشین عوض کنه با اون یکی راحت تره

بگو دستمون خالی میشه اینطوری یا بگو طلا قراره گرون شه یا بگو این سرمایه بچه هاست خلاصه ی چیزی بگو 

بهش بگو اگ میتونی وام درست کن براش

😇

چطور راضیش کنم آخه نمی‌خوام لج کنه

بگو نمیدم 

بگو اصلا نمی‌دم

بگو بره قسط ببنده 

اگه واقعا بفکر‌پس دادنه خب قسط ببنده

دلم تنگ روزهای شیرینیه ک دوسداشتم باهاشون خاطره بسازم ...ولی فقط درد دل شدن...دل بیچاره ی ما ک چ انتظاراتی داره🥀

آره،مامانش از اوناس که به بچه عذاب وجدان میده تا ازش بکنه اینم لج میکنه،جالبه از اون برادر شوهرم نمی ...

یه نه سفت بگو و خودت یه عمر راحت کن 

اصلا ببین چطور رفتار کردی که جرات کردن همچین چیزیو از تو بخوان ولی به اون داداش چیزی نگن

الهم عجل لولیک الفرج

بزار ناراحت شه 

همین مدل رفتار کردید درخواست های عجیب میشنوید

خیلی جدی بگو نمیدم 

چرا بدم 

از قدیم دیدیم بزرگ تر دست کوچکتر رو میگیره 

الان زمونه عوض شده 

با این قیمت طلا بفروشی دیگه نمیتونی بخری 

اگر زورت کرد بگو چون من راضی نیستم چپ میکنه میمیره 

تو راضی ای بابات بمیره

بگو نمیدم 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩