2777
2789
عنوان

بچه ها چیا برای فشارخون بالا خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 92 بازدید | 17 پست

اول اینکه هر روز حتما حتما نیم ساعت پیاده روی بکنه تا هم قند خون وهم فشارخونش تنظیم بشه چون پیاده روی باعث میشه رگهای بدن انعطاف خودشونو حفظ کنن و کالری اضافه بسوزه

دوم وزن اضافه رو کم کنن حتما

سوم قرص فشار حتما مصرف کنن تا زمانی که دیگه فشارشون متعادل بشه

چهارم قرص ویتامین دی پنج هزار هر هفته یه دونه مصرف کنن خیلی مهمه چون تو ویتامین دی ماده ای هست که نمیزاره فشارخون بالا بره

پنجم روزی یه حپه سیر 

ششم نمک زیادممنوع، شکرو شیرینی جات و چربی رو محدود کنن گوشت قرمز محدود کنن

پرخوری نکنن

استرس نداشته باشن زیاد حرص وجوش نخورن فشارعصبی هم باعث بالا رفتن فشارخون میشه

آب کافی نهایت شیش لیوان در طول روز مصرف کنن

زیاد دیر نخوابن

هر وقت فشارشون خدای نکرده زیادی بالا رفت اولا یه قرص فشاربخورن و بعد نوک انگشتشونو با یه سوزن تمیز سوراخ کنن تا کمی خون بیاد اینجوری خدای نکرده اگه درآستانه سکته باشن رد میکنن سکته رو..فشارخون از پونزده که به بالاتر خطرناک میشه..بعضیا که تا بیست و چهار هم میره که اون دیگه خطر مرگ داره باید سریع ببرین بیمارستان..ولی اینایی که گفتم اگه پدرتون انجام بدن خیلی راحت میتونن فشارخونو کنترل کنن چون خیلی کلی گفتم برات عزیزم..فشارخون خیلی خطرناکه نباید شوخی گرفتش بیشترین آمار مرگها حتی از سرطان بیشتر فشارخونه بالاس که باعث میشه خدای نکرده  آدم سکته مغزی میکنه

اول اینکه هر روز حتما حتما نیم ساعت پیاده روی بکنه تا هم قند خون وهم فشارخونش تنظیم بشه چون پیاده رو ...

ممنون از توضیحات مفیدت عزیز دلم خیلی زحمت کشیدی خداخیرت بده💚🥲

بله دکتر ام گف خطرناکه قرص مرتب میخوره ولی باز امروز رفته بود فشار بگیره ۱۶ بود

ولی حتما مواردی که شما و دوستان دیگه لطف کردین گفتین را رعایت میکنم انشالله ک خوب میشه🥲💚

بازم ممنون 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنون از توضیحات مفیدت عزیز دلم خیلی زحمت کشیدی خداخیرت بده💚🥲بله دکتر ام گف خطرناکه قرص مرتب میخور ...

خواهش میکنم عزیزم یه نکته ام بگم اگر پدرت کلیه هاشون خوب کار نکنه و کبدشون چرب باشه هم باعث بالارفتن فشارخون میشه..کلا بدن مثله یه ساعت میمونه که همه اعضای بدن رو کارکردش تاثیرمیذارن ..من خودم چندسال پیش درگیر  شدم که همون موقع این اطلاعاتو بخاطر اینکه دکترا نمیتونن خوب ادمو راهنمایی کنن و فقط دوتا قرص مینویسن به دست آوردم که خداروشکر فشارخونم خوب شد الان فقط گاهی بالامیره که اون موقع یه قرص میخورمو ومیاد پائین وتمام...تازه از سیزده بالاترنمیره...اگه پدرتون همه این موارد رو رعایت کنن حتما فشارخونشون کنترل میشه ولی خب چندماه زمان میبره باید یه ازمایش بدن ببینن مشکل ازکجاست..مثلا اگه کلیه وکبد یا قلبشون خدای نکرده خوب کارنمیکنه اونارو هم باید درکنار این چیزایی که گفتم درمان کنن ..درپناه خدا باشی عزیزم خواهش میکنم💖