2777
2789

پدرم یمدته فشاری شده 

رفته بود دکتر قرص نوشته بود ولی امروز باز فشارش۱۶ روی۹ بود 

چه مواد خوراکی خوبه بهش بدم

و اینکه فشار خون خطرناک چند به بالاهست🥲

بستگی دارد ب شرایط سن سابقه بیماری 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیاده روی مصرف سبزیجات میوه هاااا مصرف قرص امگا سه

۱۶ خطر ناکه دیگه

اما بستگی داره قبلا فشارش روی چند بوده اگ ۱۲ بوده ۱۶قطعا خطرناگه ولی اگر قبلا ۱۴ ۱۳ بوده با قرص  اکی میشه

چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤

سابقه نداشته حدود یک‌ماهه اینجور شده سنشم ۵۴

پرانول 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

مادر من اب قره قروت استفاده میکنه ،خودشون درست میکنن،چیزای ترش خوبه ...نمک هم نباید استفاده کنن ،تو سفره نمک پاش نیارین 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 درلز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀