به نظر من خوبه از دو لحاظ یکی اینکه طرف به خاطر شام هم شده میاد تو روضه اقا میشینه خودم بچگی اینطوری بودم دوم اینکه طرف ب خودش میگه برم خونه فلانی هر سال مثلا نذر فلان طور میدن به خاطر اونم که شده حدقل تو یه دعایی شرکت میکنه یه صلوتی میگه یه سینه ای میزنه نه ؟ خدا کنه من پولدر بشم اینقدر دلم میخواد این کارو کنم البته ک اقا بزرگ ماست ما در حدی نیستیم براش خرج کنیم ولی دوست درم این کارو کنم کاش یه روز بیاد اینقدر داشته باشم بدم در راه امام حسین کاش منو لایق بدونه امسال برم سرکر مقداری رو کنار بزرم حداقل یه نذر کوچیک بدم محرم و فاطمیه
مودبانه صرفا به خاطر خوردن جایی رفتن(که نوشتن)؛ چی میشه؟
همون صرفا به خاطر خوردن رفتن😂😂آخه مجلس روضه باشه برا امام حسین هست امام حسین همه رو راه میده گلچین میکنه مگه اقا؟ من فک کردی با ایمان و با اخلاصم؟ نه خیلی دوسش دارم ولی هر کی تو مجلس آقا بشینه برای خوردن بیاد برا خودنمایی بیاد برا هر کاری بیاد بزرگواره اسمش مینویسه به تجربه زندگی پس از زندگی دیدم البته اون برنامه نبود یک برنامه شبیه اون برنامه بود پسره گفت من به سینه زن بودن یا زنجیر زنی یادم نمیاد ولی بهشون آب دادم دو سال اون دنیا که رفتم حضرت عباس بهم آب داد و نجاتم داد از تشنگی این در حالی بود که ایشون میگفت نیت من این بود بقیه بگن فلانی داره فلان کارو میکنه نه اینکه به خاطر حضرت بکنه خیلی بزرگوار تر از این حرفا هستن
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
یکی از فامیل های ما پخت میکنه میبره به بهزیستی میدههمه تشویقش کردن
دمش گرم واقعا
با این کد دعوت milli-jtfbf وارد میلی بشین 10 میلی گرم طلا هدیه میده .فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔