2777
2789

وقتی شعرشون میخونی میگی وای اینا دیگه کین چقدر باهوشن بنظرم از ابن سینا هم باهوش ترن هم قصه هم داستان هم شعر 

شعر گفتن خیلی مخ میخواد

حتی پروین اعتصامی هم نابغه بود ک اینجوری شعر میگفت

بعد اونا یعنی بعد از زمانی ک شعر نیمایی اومد دیگه شاعر مثلشون نمیشناسم شما بگید کسی هس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم قبلنا چون امکانات کمتر بود و مردم زیاد درگیر مجازی و اینا نبودن اشعار شاعر ها سرگرم کننده بود و بیشتر خودشو نشون میداد الان دیگه همون کتاب ساده رو هم خیلیا نمیخونن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

به نظرم قبلنا چون امکانات کمتر بود و مردم زیاد درگیر مجازی و اینا نبودن اشعار شاعر ها سرگرم کننده بو ...

فک نکنم شما الان هم بخونی با اینکه سال ها گذشته تعجب میکنی از داستان سرایی و هوشی ک داشتن

شخصا هر دو نوع شعر رو دوست دارم و بنظرم هردوشون قابل احترامن

دلیل اینکه دیگه کسی مثل حافظ و سعدی نمیاد اینه که زبان فارسی خیییییلی تغییر کرده

من که بنظرم با این وضع تا چند سال دیگه باید به سختی کلمه فارسی پیدا کرد 

همین الان مردم حاضر نیست یه کلمه فارسی یا حداقل عربی که خیلی به فارسی نزدیک تره رو استفاده کنن و افتخارشون اصطلاحات انگلیسیه، شعر که دیگه بماند

شعرهای نیمایی رو ما خیلی راحت تر میتونیم درک کنیم و برامون قابل فهم تره

ولی آره منم موافقم که شعرای قدیمی به شدت باهوش بودن

یه حرفایی میزدن که آدم وقتی بهشون فکر میکنه مغزش سوت میکشه

فک نکنم شما الان هم بخونی با اینکه سال ها گذشته تعجب میکنی از داستان سرایی و هوشی ک داشتن

نه منظورمو فک کنم اشتباه متوجه شدی 

یعنی میگم الانم شاید درحد امروزه شاعرای زیادی هستن که شاید اشعارشون زیبا باشه ولی از بس مردم کتاب نمیخونن مطرح نشدن

ولی خب اوناهم واقعا نوابغ بودن که هر زمانی تو یه چیز نابغ ها پیدا میشن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

واقعا بعد تازه همه چیز دان هم بودن ، الان علم انقد گسترده شده که بخوای فقط به یه شاخه(پزشک ، ستاره شناس ، فیزیکدان)مسلط بشی عمرت تموم شده بعد اونموقع منابعشون محدود بوده مثلا چندتا کتاب داشتن الان فضای مجازی و حجم زیاد اطلاعات اَمون نمیده کسی بخواد به تفکر عمیق بپردازه و سیستم آموزشی هم بیشتر جوریه که کارمند تولید میکنه نه افراد خلاق

درواقع اون نبوغی که شما میگی الان درقالب هوش مصنوعی و علوم اعصاب وجود داره