2777
2789
عنوان

چرا همش من

65 بازدید | 9 پست

چرا همش من باید مواظب زبونم باشم و دل کسیو به درد نیارم، اگه دل کسیو بشکونم به یه هفته نکشیده خدا میزنه تو سرم

اما چرا وقتی بقیه در حقم بدی میکنن و ظلم میکنن بهم و دلمو میشکونن روز به روز خوشبخت تر میشن؟

نگین خدا دوستت داره و از این حرفا، اصلا اینطور نیست، هر چیزی که بخوام توی این دنیا باااید از هفت خاااااان رستم بگذرم، واسه هر چیزی باید کلی التماس خدا رو بکنم، آخرشم خیلی راحت خدا جواب رد میده بهم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خسته شدم بخدا

مادرم و خواهرم بدترین ظلم رو در حقم کردن، مادرم همه رو علیه من پر کرده، خواهرم بدترین حرفها رو توی پیام به مادرم گفته و مادرمو علیه من تحریک کرده، این خواهرم لحظه به لحظه بخدا لحظه به لحظه داره خوشبخت تر میشه، شوهرش عین پروانه دورش میگرده، پولدارترین، سالم ترین، خوشبخت ترین

پس چرا خدا سر من بلا میاره؟ منی که همش سکوت میکنم، جواب نمیدم، دل نمیشکونم

خدا بنده هاییشو که دوست داره همینجوریه نمیذاره حقی به گردنشون باشه 

اوناییم که دل میشکنن و ظلم میکنن اگه خدا دوسشون داشته باشه تو همین دنیا ولی اگر گناهشون زیاد باشه میمونه برای آخرت و زمانی که دستشون از دنیا کوتاست

راجب کاراییم که جور نمیشه زیاد اصرار نکن 

حتما به صلاحته که جور نشه

شکر ایزد کن دعا مردود شد

ما زیان پنداشتیم آن سود شد

شاید چشم به راه بود که یارش بیاید زمستان زمستان گذشت و نیامد مثِ تو که رفتی شبی زیرِ باران ندیدم از آن پس که باران ببارد... :) 

خدا بنده هاییشو که دوست داره همینجوریه نمیذاره حقی به گردنشون باشه اوناییم که دل میشکنن و ظلم میکنن ...

عزیزم اصلا به د‌وست داشتن نیست

از ۲ سالگی مریضم کرده، مشکل جسمی دارم، ۳۵ سالمه ازدواج نکردم، اصرار نکن یعنی چی

مگه من آدم نیستم؟ نیاز ج‌ن‌سی دارم، دوست دارم سر زندگی خودم باشم

بزرگترین گناه دل شکستنه، وقتی من این همه رعایت میکنم بالاخره باید جواب بگیرم توی این دنیا

خواهرم بدترین بلاها رو سرم آورده، بخدا الان اگه پیامهاشو بفرستم ببینین دربارم چه حرفایی گفته، انگار هووشم، انگار چه ظلمی در حقش کردم، بدترین حرفها رو پشت سرم زده، اما خوشبخت خوشبخته، مگه میشه؟

عزیزم اصلا به د‌وست داشتن نیستاز ۲ سالگی مریضم کرده، مشکل جسمی دارم، ۳۵ سالمه ازدواج نکردم، اصرار نک ...

ازکجا مطمئنی ازدواج کنی خوشبخت میشی؟ خدایی نکرده اگه اون آدم خوب نباشه یه درد میشه رو دردای دیگت

خواهرتم از کجا میدونی خوشبخته؟ مگه از دلش خبر داری؟ شاید ظاهرش خوب و خوشحاله اما دوست داشته جای تو باشه 

مطمئن باش هر شدن و نشدنی یه خیری پشتشه 

شاید چشم به راه بود که یارش بیاید زمستان زمستان گذشت و نیامد مثِ تو که رفتی شبی زیرِ باران ندیدم از آن پس که باران ببارد... :) 

ازکجا مطمئنی ازدواج کنی خوشبخت میشی؟ خدایی نکرده اگه اون آدم خوب نباشه یه درد میشه رو دردای دیگتخواه ...

عزیزم مگه الان مجردم خوشبختم؟ زخم زبونهای مادر ۷۰ ساله رو دارم تحمل میکنم، زخم زبونهای خواهرمو دارم تحمل میکنم و هزار تا مشکلات دیگه، متاهلی حداقلش اینه همین مادر و خواهر رو میتونم دیگه نبینم، حتی اگه توی متاهلی جدا بشم هیچوقت سمت خانوادم نمیام، پس واسه آدمهایی مثل من ازدواج تنها راه نجاته که خدا قشنگ از همه نظر راه رو بسته

من دارم زندگی خواهرمو میبینم، نیازی نیست توی دلش باشم، خودم میدونم توی زندگیش چه خبره

عزیزم مگه الان مجردم خوشبختم؟ زخم زبونهای مادر ۷۰ ساله رو دارم تحمل میکنم، زخم زبونهای خواهرمو دارم ...

از خدا میخوام اگر به صلاحته یه آدم خوب سرراهت قرار بگیره🙏