2777
2789
عنوان

سن کانسپت

51 بازدید | 7 پست

یه بار سر یه قضیه ای تو نینی سایت به یکی گفتم من سم کانسپت رو ۱۸ سالگی نمیدونم بنظرم سنی که برای قانون گزاری نوشتن و به شخصه قبول ندارم  داشت منو می‌خورد که تو کی هستی کلی توهین بهم کرد  بعد جالبه آدم روشنفکری هم بود درک نمیکنم چرا تو ایران روشنفکر ها هم گزینشی روشنفکری میکنن انگار برای یسری چیزها روشنفکر میسن خلاف چهارچوب مسخره شون چیزی بگی قدرت روشنفکرشیون به صفر میرسه 

نمیدونم چرا سن ۱۸ تو ایران آنقدر مهم به نظر میرسه والا هیچی نیست چهار نفر از خودشون سن در آوردن بعد اکثرا فقط با تقلید هر تکرارش میکنن انگار چی هست 

واقعا توی ایران سن ۱۸ هیچی نیس مثل همه سن هاس

ولی یه یسری ها روش عجیب تعصب دارن انگار آیه نازل شده الان فکر کن چند تا کشور آوردن رو ۱۶ سالگی چی شده ولی به بعضی ها بگی میخورنت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی ایران توی ایران !

بابا همه جا همینه!

والا تو خود ناف اروپا هم تا ۱۸ سالگی از بچه هاشون سرپرستی میکنن بعدش میگن برو دنبال کار و زندگی خودت .و حتی سن قانونیشون هن خیل جاها ۱۸ عه

اینجام درسته ۱۸ یه عدده  ولی نمیتونن گزینشی کنند که مثلا دختر احمد اقا خیلی پخته اس ۱۳ سالگی بهش استقلال اجتماعی بدید بشینه پشت فرمون! یا پسر مریم خانم درسته ۲۳ سالشه ولی هیچی حالیش نیست کارت بانکی بهش ندید که

توی ایران توی ایران !بابا همه جا همینه!والا تو خود ناف اروپا هم تا ۱۸ سالگی از بچه هاشون سرپرستی میک ...

نه الان فرانسه و بلژیک این سن نیست تو خیلی از کشورهای آسیایی عربی و آفریقایی و حتی آمریکای جنوبی این سن نیست

بنظرم من نیست یه سن من دراودیه هیچ اجباری هم به قبولی نیست بعدشم حقیقتا این نیست دیدم تو کشورها دیگه طرف از سن پایین تر می‌ره دبیرستان یه شهر دیگه یا با گواهی رشد میشه گواهینامه گرفت تو ایران  اگه قدت برسه واقعا سن ۱۵ یا ۱۸ خیلی تفاوتی تو گواهینامه دادن ندارن 

نه الان فرانسه و بلژیک این سن نیست تو خیلی از کشورهای آسیایی عربی و آفریقایی و حتی آمریکای جنوبی این ...

خب هر کشوری قوانیک خودشو داره الان تو همون فراسنه و بلژیکم بگن وای ۱۶ فقط عدده  یعنی چی . خب اخرش که چی یه عددی باید باشه دیگه .

بنطرم مهم ترین چیز پذیرش قوانین موجوده  در این مورد وگرنه هرکی بخواد یه عددی بگه و یه قد و قواره ای تعیین کنه نمیشه که. حالا طرف ۱۵ ساله با ۱۸ ساله شاید قدی فرقی نداشته باشن ولی به لحاظ هوش هیجانی و بلوغ فکری بنظرت چقدر احتمال دارره یه ادم ۱۵ ساله جوگیر شه و گاز بده و کسی رو به کشتن بده یا یه ادم ۱۸ ساله!؟ واقعیت اینه هرجی سن بالاتر بره کم یا زیاد هوش هیجانیم بالاتر میره . 

خب هر کشوری قوانیک خودشو داره الان تو همون فراسنه و بلژیکم بگن وای ۱۶ فقط عدده یعنی چی . خب اخرش که ...

من منظور من این بود که بعضی ها رو عدد ۱۸ تعصب دارن 

راستش من خودم با گواهی رشد گواهینامه داشتم و و بنظرم  آنقدر فرقی نداشت ۱۵ یا ۱۸ البته من آدم هیجانی نبودم در کل بنظرم این همیشه هست ۲۰ سالگی هم با ۳۰ سالگی فرق می‌کنه هیجانات