2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور توی فیلمش اینجوری نبودن؟🤔

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

ناراحت شدم امشب اه 

حق نقی(محسن طنابنده عزیز) بود که جایزه بهترین بازیگر رو بگیره 😢

اعتماد به هم مثل یه برچسبه.وقتی که از  جاش کنده شد! ممکنه دوباره بچسبه اما هرگز به محکمی اولین بار که از اون استفاده کردی نخواهد بود ...

برنامه چی بوددد؟؟

ندیدمشششش 😢😢

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

برنامه چی بوددد؟؟ ندیدمشششش 😢😢

اختتامیه ی تقدیر و تشکر از بهترین های تلویزیون و رادیو

اعتماد به هم مثل یه برچسبه.وقتی که از  جاش کنده شد! ممکنه دوباره بچسبه اما هرگز به محکمی اولین بار که از اون استفاده کردی نخواهد بود ...
ناراحت شدم امشب اه  حق نقی(محسن طنابنده عزیز) بود که جایزه بهترین بازیگر رو بگیره 😢

حواسم بع اونش نبود .پوست رامینفر خیلی باحال بود کلا توجه کنین همه بازیگرا پوستشون مثه همه انگار چیز مشترکی استفاده میکنن مهناز افشارهم عالیه 

آرامش 
حواسم بع اونش نبود .پوست رامینفر خیلی باحال بود کلا توجه کنین همه بازیگرا پوستشون مثه همه انگار چیز ...

خخخخ 

بیخیال من حرصم از جایزهه گزفت😁😁

تو فیلم گریم میشن

یعنی گریم میشن که زشت تر به نظر بیان؟؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

یا مثلا مجری 

حقش بود احسان علیخانی عزیز هم میگرفت 

البته که مدیری عالیه ولی احسانم عالیه 

کلا دسته بندیشونو ندوس😢