2777
2789
عنوان

دوره ادمینی

341 بازدید | 17 پست

سلام کسی دوره ادمینی اریکا خسروی شرکت کرده؟ مورد اعتماده بش پول واریز کنم برا دوره ش؟ 

5تومنه دوره 2 تومنشو قسط اول میگیره میگه بقیشو بعد 4روز بتون کار میدم قسط دوم رو بزنید

رضایتای تصویری فیلم هم گذاشته اما نمیدونم مورد اعتماده یا نه هرکسی ازش اطلاع داره لطفا جواب بده

پنج تومن زیاده ارزش نداره.

من یه پیج دیگه میشناسم اون دو و خورده ای هزینه اش البته با تخفیف اینقدر شده.

اونم خیلی خوبه ولی بدرد کسی میخوره که میخواد آنلاین شاپ بزنه

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
پنج تومن زیاده ارزش نداره.من یه پیج دیگه میشناسم اون دو و خورده ای هزینه اش البته با تخفیف اینقدر شد ...

بیشتر مد نظرم اینه خودم پیج نزنم تبلیغ کنم کارفرما بم کار بده حوصله دنگ فنگاشو ندارم این خودش پروژه میده کاش راست باشه انقد همه کلاهبرداری میکنن سخته اعتماد کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پنج تومن زیاده ارزش نداره.من یه پیج دیگه میشناسم اون دو و خورده ای هزینه اش البته با تخفیف اینقدر شد ...

اخه میگه بعد 4 روز درامد دارین باقیشو از اولین درامدتون بم میدین،قیمتشو حالا کاری ندارم فقد ببینم کلاهبرداری نباشه اوکیه خودش کار میده رضایت تصویریم گذاشته بچهاش 4روزه ب درامد رسیدن از تبلیغ تلگرام دیدمش دوره ادمینی کسیو با انقد رضایت تصویری ندیده بودم گفتم اینجام بپرسم

بیشتر مد نظرم اینه خودم پیج نزنم تبلیغ کنم کارفرما بم کار بده حوصله دنگ فنگاشو ندارم این خودش پروژه ...

اره واقعاااا اعتماد سخت شده.

میشه خواهش کنم اگر خریدیش و نتیجه گرفتی 

بیایی اینجا بهم بگی؟

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
اره واقعاااا اعتماد سخت شده.میشه خواهش کنم اگر خریدیش و نتیجه گرفتی بیایی اینجا بهم بگی؟

حتمن عزیزم فقد خودم دنبال اینم مطمئن شم بعد بخرمش ثبت نامشم نزدیکه کاش خدا ینشونه برسونه اگه درسته

حتمن عزیزم فقد خودم دنبال اینم مطمئن شم بعد بخرمش ثبت نامشم نزدیکه کاش خدا ینشونه برسونه اگه درسته

خوب تو کامنتاش بگرد ببین چی‌میگن

اخه میگه بعد 4 روز درامد دارین باقیشو از اولین درامدتون بم میدین،قیمتشو حالا کاری ندارم فقد ببینم کل ...

عزیزم ایشالا که واقعا چیز خوبی از آب دربیاد 

منم قبلا خیلی دنبال این بودم همچین چیزی پیدا کنم ولی بی‌خیال شدم 

والا چند روز پیش به ی کارشناس نی نی سایتی تو تلگرام پیام دادم و اولین د آمد روزانه ام رو گرفتمدورش ک ...

واقن؟ چقد طول کشید دوره رو اموزششو ببینید،قابل اعتمادن و اینکه خودشون پروژه میدن بتون؟ 

اخه میگه بعد 4 روز درامد دارین باقیشو از اولین درامدتون بم میدین،قیمتشو حالا کاری ندارم فقد ببینم کل ...

سلام عزیز  اصلا پروژه نمیده

من شرکت کردم هیچ پروژه ای در کار نیست

مدرس قنادی و آشپزی

الان یک هفته گذشته و اون خانم ،اریکا خسروی، ثبت نام کلابشو تو همین هفته انجام داده

امیدوارم ثبت نام نکرده باشید 🙃

این خانم ک.ل.ا.ه.ب.ر.د.ا.ر.ه!

منم گولشو خوردم!

منم قبل ثبت نام کلی سرچ کردم دیدم هیچی از این خانم نمیاد توی گوگل یا اینستا. نه خوبی نه بدی. گفتم لابد چون نحوه فعالیتش اینجوریه کمتر میشناسنش و کسی درباره‌ش حرف نزده. خریدم. سه بار هم پول دادم بهش و واقعا حماقت کردم!

همون موقع هیجانی بودم عقلم کار نمیکرد که بیشتر سرچ بکنم!

شما الان برید توی سرچ تلگرم. اسم این خانم رو سرچ کنید. چند تا چنل میاد بالا به اسم ک.ل.ا.ه.ب.ر.د.ا.ر.ی این خانم و میبینید ایشون از چند ماه گذشته کارش همین بوده. چک کنید میبینید همیناییم که کلاب ثبت نام کردن به هیچی نرسیدن... فکرشو نمیکردم 👒بردار این سنی ببینم! یه چنل دیگم هست به اسم let's FBI که من میشناختمش ولی حتی حواسم نبود اسم "اریکا خسروی" رو توی اون چنل سرچ کنم! بری اونجا میبینی حتی این خانم رو پین کردن انقدر که از تعداد آدمای زیادی دزدی کرده! 

من... چقد حماقت کردم... بیشتر از ۴ میلیون پول دادم به این حروم‌خور.

نه پروژه داد، نه پشتیبانی داشت، نه وجهو پس داد. چون دیگه اصلا جواب پیام هم نمیدن که بخوان پولو پس بدن😂

الان که فکرشو میکنم، خودمم میفهمیدم بعضی جاها حرفاش بو داره و منطقی نیست‌ هربار خودمو با یه دلیل قانع میکردم که نه بابا راست میگه. و خب حقمه الان... عقلت میگه حرفاش اصلا عملی نیست ولی تو بازم به اون دختر اعتماد میکنی؟! 

اون دختر خوب کارشو بلده، بلده تو رو هیجانی کنه و قانعت کنه بهش پول بدی. و دوباره شروع میکنه به هیجانی کردن واسه قربانیای بعدی.

من سه مرحله بهش پول دادم واسه چیزای مختلف. تیم ادمینی، گروه آنالیز، کلاب. در مجموع از ۴ میلیون بیشتر شد.

این اتفاقا بین ۲ تا ۳ ماه بود که افتاد.

و من دیشب اون چنل‌های تلگرم رو دیدم ک مطمئن شدم این خانم دروغگویی بیش نیست.

الانم فقط امیدوارم بتونم پولمو پس بگیرم حداقل یه بخشش که مال کلاب بود و تضمین بازگشت داده بود (به دروغ)

و هرکاری از دستم بربیاد میکنم.

۴ میلیون واسه من و خیلیای دیگه خیلیه لطفا با پولی که خودتون دارید مقایسه نکنید.

اگر براتون مقدوره، لطفا چنلش و اکانتش رو ریپورت کنید

الان باز داره ممبرای چنلش رو آماده میکنه واسه دوره‌ی جدیدش!

یکاری کنیم حداقل سر آدمای بیشتری کلاه نره.

این خانم الان میخواد مهاجرت کنه و به گفته خودش پول دانشگاه اونور و خونه رو داده و داره پلن میچینه واسه وسایل خونه‌ش. الان میخواد با دوره جدیدش پول وسایل خونشم جمع کنه و شایدم فلنگو ببنده!

سلام عزیز  اصلا پروژه نمیده من شرکت کردم هیچ پروژه ای در کار نیست

واقعا متاسف و ناراحتم که گیر همچین آدمی افتادیم :(

لطفا چنل و اکانتشو ریپورت کن

توی سرچ تلگرم که گفتم، یکی از اون چنلا هست که توش اقدام قانونی علیه‌ش انجام دادن تعداد پیاماش زیاده ببینی متوجه میشی کدومه.

لطفا چکش کن ما هم باید اقدام کنیم علیه‌ش قبلا ازش شکایت شده نمیدونم ما دقیقا باید چکار کنیم.

ولی حتی اگر به هر دلیلی اقدام قانونی و حضوری هم نتونیم بکنیم، یه سایت هست مال دادستانی، میریم اونجا گزارش میدیم و هزینه نداره. اما فکر میکنم جنبه آمارگیری داره تا پس گرفتن حق ما. ولی خب بازم خوبه لطفا اینو هم انجام بده. هرچی تعداد بیشتری علیه‌ش توی سایت گزارش بدن، بهتره شاید کمک کنه جلوی اون و امثالش رو راحت‌تر بگیرن