الان یک هفته گذشته و اون خانم ،اریکا خسروی، ثبت نام کلابشو تو همین هفته انجام داده
امیدوارم ثبت نام نکرده باشید 🙃
این خانم ک.ل.ا.ه.ب.ر.د.ا.ر.ه!
منم گولشو خوردم!
منم قبل ثبت نام کلی سرچ کردم دیدم هیچی از این خانم نمیاد توی گوگل یا اینستا. نه خوبی نه بدی. گفتم لابد چون نحوه فعالیتش اینجوریه کمتر میشناسنش و کسی دربارهش حرف نزده. خریدم. سه بار هم پول دادم بهش و واقعا حماقت کردم!
همون موقع هیجانی بودم عقلم کار نمیکرد که بیشتر سرچ بکنم!
شما الان برید توی سرچ تلگرم. اسم این خانم رو سرچ کنید. چند تا چنل میاد بالا به اسم ک.ل.ا.ه.ب.ر.د.ا.ر.ی این خانم و میبینید ایشون از چند ماه گذشته کارش همین بوده. چک کنید میبینید همیناییم که کلاب ثبت نام کردن به هیچی نرسیدن... فکرشو نمیکردم 👒بردار این سنی ببینم! یه چنل دیگم هست به اسم let's FBI که من میشناختمش ولی حتی حواسم نبود اسم "اریکا خسروی" رو توی اون چنل سرچ کنم! بری اونجا میبینی حتی این خانم رو پین کردن انقدر که از تعداد آدمای زیادی دزدی کرده!
من... چقد حماقت کردم... بیشتر از ۴ میلیون پول دادم به این حرومخور.
نه پروژه داد، نه پشتیبانی داشت، نه وجهو پس داد. چون دیگه اصلا جواب پیام هم نمیدن که بخوان پولو پس بدن😂
الان که فکرشو میکنم، خودمم میفهمیدم بعضی جاها حرفاش بو داره و منطقی نیست هربار خودمو با یه دلیل قانع میکردم که نه بابا راست میگه. و خب حقمه الان... عقلت میگه حرفاش اصلا عملی نیست ولی تو بازم به اون دختر اعتماد میکنی؟!
اون دختر خوب کارشو بلده، بلده تو رو هیجانی کنه و قانعت کنه بهش پول بدی. و دوباره شروع میکنه به هیجانی کردن واسه قربانیای بعدی.
من سه مرحله بهش پول دادم واسه چیزای مختلف. تیم ادمینی، گروه آنالیز، کلاب. در مجموع از ۴ میلیون بیشتر شد.
این اتفاقا بین ۲ تا ۳ ماه بود که افتاد.
و من دیشب اون چنلهای تلگرم رو دیدم ک مطمئن شدم این خانم دروغگویی بیش نیست.
الانم فقط امیدوارم بتونم پولمو پس بگیرم حداقل یه بخشش که مال کلاب بود و تضمین بازگشت داده بود (به دروغ)
و هرکاری از دستم بربیاد میکنم.
۴ میلیون واسه من و خیلیای دیگه خیلیه لطفا با پولی که خودتون دارید مقایسه نکنید.
اگر براتون مقدوره، لطفا چنلش و اکانتش رو ریپورت کنید
الان باز داره ممبرای چنلش رو آماده میکنه واسه دورهی جدیدش!
یکاری کنیم حداقل سر آدمای بیشتری کلاه نره.
این خانم الان میخواد مهاجرت کنه و به گفته خودش پول دانشگاه اونور و خونه رو داده و داره پلن میچینه واسه وسایل خونهش. الان میخواد با دوره جدیدش پول وسایل خونشم جمع کنه و شایدم فلنگو ببنده!