2777
2789
عنوان

طلاهامو فروختم دادم شوهرم

640 بازدید | 31 پست

چندسال میش که باسختی یه اپارنمان کوچیک خریدیم و ماشین نداشتیم همسرم یه پراید خرید که بی وسیله نباشیم اونو زد به نام من.امسال یکم پس انداز داشت میخواست ماشینو عوض کنه.که  میشد نهایت با پولدفروش ماشین قبلی و پس اندازش یه سمند یا کوییک بکیره تازه اونم صفر نه.من دلم ماشین مدل بالا میخواست.یکم طلا داشتم گفتم بفروشیم ماشین بهتر بخریم.قبول نمیکرد راضیش کردم.اون ماشینی که من میخواستم خرید.من هیچ وقت تو زندکی دزش توقع نداشتم جیزی بزنه به نامم...ولی اینسری باخودم میگم ماشین و طلای من فروخته عوض گرده مس باید بزنه به نام من دیگه نه؟

یکی دوبار بهش گفتم کفته منکه حرفی ندارم بریم بزنم به نامت.ولی پیگیری نکرده.

منم یکم مغرورم خوشم نمیاد همش بهش بگم

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب بگو یروزو تعیین کنیم بریم

نمیدونم چرا اخساس میکنم غرورم میشکنه.دوبار بعش گفتم گفته بلشه حرفی ندارم.ولی بعدش عملی نکرده حرفشو

نمیدونم چرا اخساس میکنم غرورم میشکنه.دوبار بعش گفتم گفته بلشه حرفی ندارم.ولی بعدش عملی نکرده حرفشو

بیخیال غرور پول طلاهاتو بچسب 😂

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
همون اول میزدی به اسم خودتکه خود خوری نکنی

خودخوری نمیکنم.من همیشه نظرم ابن لوده توی زندگی مشترک مهم نیست داشته ها به نام کی باشه.ولی راستش یه چیزایی از زندگی دیگران دیدمو شنیدم ترسیدم گفتم زن باید یه پولی پشتوانه ای باید داشته باشه

زن و شوهرینا

یعنی چی احساس میکنم غرورم میشکنه 

خیلی مردا هستن یه حرف رو باید چندبار بهشون گفت البته یه سریا سر به هوا هستن یه سریا نه عمدا

به هرحال زن و شوهر این حرفا رو ندارن مگه غریبه اید

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

مردها همینن هر چیزی رو صد بار بهش بگی من باشم یه روز ازش میپرسم کجاست مرکز این کارای ماشین تو که عین خیالت نیست خودم میرم کارا رو بکنم من واقعا اینکارو میکنم حوصله نازنین کشیدن ندارم

به نام زدن ماشین فکر کنم دردسر داشته باشه یه روزی خدایی نکرده اتفاقی بیفته شما هم درگیر میشی

منم برای ماشین عوض کردن وام گرفتم ولی نخواستم به نامم زده بشه 

به امید پیروزی

به نظرتون حق دارم ماشنو به نامم کنه؟بهش بگم؟

اإره

خوشبخت باشیدهمیشه

آینده قأبل پیش بینی نیست به نام خودت بزن

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،