2789
عنوان

آویز گوشت کن

274 بازدید | 28 پست

اگر دیدید پارتنرتون به بقیه زنها فحش میده و رفتار جنسیت‌زده داره ولی شما رو تافته جدا بافته میدونه فرار کنید.

شما تنها ۱ حرکت اشتباه فاصله دارید تا خودتونم جزء همون دسته زن‌های خراب و احمق قرار بگیرید.

کاربر آقا هستم،کاربری دست دو نفره،روزا خودمم و شبا خودشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تکبیر

😅😅😅خیلی به موقع بود 

ولی راست میگه اسی

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

بله صحیح

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫پروفایل عکس خودمه کپی نشه🙏🌹 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

وای امضات خییییلی قشنگه 😍صلوات فرستادم برات

قربونت برم ممنونم ازت 

خودمم خیلی امضامو دوس دارم

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

واسه اگزما داروخونه یه پماد دست ساز درست میکنه میده عالیه

ممنون ازتون بله استفاده میکنم ولی درمان قطعی نیس تاوقتی استفاده کنی و مراقبت جوابه وگرنه دوباره شروع میشه 

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫پروفایل عکس خودمه کپی نشه🙏🌹 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

ممنون ازتون بله استفاده میکنم ولی درمان قطعی نیس تاوقتی استفاده کنی و مراقبت جوابه وگرنه دوباره شروع ...

شوینده شیمیایی خیلی بده،واسه ظرف شستن حتما دستکش استفاده کنه یا مایع تاژ باشه،پریل و بقیه بشدت مضره،اگزما از خشکی پوست میاد و اینکه اگه زیاد دوش میگیری خوب نیست

کاربر آقا هستم،کاربری دست دو نفره،روزا خودمم و شبا خودشم

شوینده شیمیایی خیلی بده،واسه ظرف شستن حتما دستکش استفاده کنه یا مایع تاژ باشه،پریل و بقیه بشدت مضره، ...

خب کارم طوری نیس که بتونم زیاد مراقبت کنم روزی چندبار دستامو ضدعفونی میکنم دائمم دستکش لاتکس دستمه اگه دستام مرطوب باشه اذیت میشم نمیتونم مرطوب کننده زیاد استفاده کنم ازطرفی بعد شیفت کاریم هرروز دوش میگیرم