2777
2789
عنوان

مهریه

139 بازدید | 17 پست

سلام دوستان خوبین؟

من سه سال پیش عقد کردم زمانی که خواستن برای مهریه من صحبت کنن خواهر شوهر بزرگم  گفتکه مهریه اون 124 سکه بوده و رنج مهریه تو خانواده اونا همین قیمت هست و منم راضی به 114 سکه شدم حالا دیشب  که برا خواهر شوهر کوچیکم که خواستگار امده و بحث مهریه داشتن فهمیدم که مهریه خواهر شوهر بزرگم 315 سکه بوده نه 124 سکه .اون موقع دورغ گرفته.حالت نظر شما چیه چطوری باهاش برخورد کنم تا بفهمه.دیشب نشد حرفی بزنم بهش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان گفتنه شما 

دردی رو درمان نمیکنه

شما میتونستید ، نظره خودتون رو درباره مهریه خودتون ، اعلام کنید !!!

و بی توجه ب دیگران ، آنچه مد نظرتون بود رو بگید !!!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

دیگه گفتنش فایده نداره

تهش میشه دعوا و دلخوری

البته حق داری آدم ناراحت میشه

دلی دیگه نمیشه کاریش کرد

و هو معکم این ما کنتم خدا با شماست هر جا که باشید ******* الان این عددها کنار اسم من چیه؟؟😑

اخه همین یکی که نیست اون موقع واسه خرید سرویس طلا هم کلی خواهش و التماس کرده که سرویس سبک بردارم که داداششون پول نداره و لی روز بعدش فهمیدم که پول سرویس طلا رو پدرشوهرم داده

میخوام دروغ گویشون ثابت کنم.مثلا مذهبی هم هستن

میدونم سخته واسه آدم دروغگویی یکی واسش رو بشه ولی ازش گذشته و اونام مطمئن باش کار خاصی نمی کنن مثلا معذرت و این حرف ها

و هو معکم این ما کنتم خدا با شماست هر جا که باشید ******* الان این عددها کنار اسم من چیه؟؟😑
میدونم سخته واسه آدم دروغگویی یکی واسش رو بشه ولی ازش گذشته و اونام مطمئن باش کار خاصی نمی کنن مثلا ...

نظرم اینه تو جمع به شوهرش بگم که مهریه خانمتون میبینم اضافه کردین اخه زمان عقد ما 124 سکه بوده الان 315 سکه شده تا تو جمع ابروش بره