2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 33 پست
ببر با خودت ، تشت و پر از آب کن یا اگه استخر بادی داره اون و ببر بزار بشینه با آب بازی کنه چند تا اس ...

میخوام همین کارو کنم،شما تا حالا انجام دادین؟بهونه نمیگیره ده دقیقه بمونه؟هی میگم چجوری بعدش اونم بشورم بعد دست تنها حوله تنش کنم ،استرس دارم یه کن

تو‌کالسکع بذار در حموم باز من میخوابوندم میدونستم ۴۵دیقه حداقل میخوابه میرفتم سریع میومدم

والا انقدر شیطونه برم حموم یه وقت بدار شه،خم میشه تو کالسکه بدتر استرس میگیرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا حالا انجام‌دادین شما؟میخوام همینکارو کنم یه کم استرس دارم

نه واقعیتش 

چون من بچه ندارم ولی این به فکرم رسید 

من خودم اگه باشم 5 دقه ایی میرم حموم 

با دره باز 

ولی خب میگی نمیتونی تنهاش بزاری حتی تو خواب 

گفتم ببرش یه گوشه برا خودش بازی کنه یکم 

مراقبشم هستی حمومتم میری بعدش بچت 

خسته میشه حسابی می‌خوابه میتونی استراحت کنی 

چون معمولا دیدم بچه ها بعده حموم خیلی خسته 

میشن راحت میخوابن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
میخوام همین کارو کنم،شما تا حالا انجام دادین؟بهونه نمیگیره ده دقیقه بمونه؟هی میگم چجوری بعدش اونم بش ...

ببین بزارش تو تشت یکم آب بریز اسباب بازیم بریز دورش 

دیگه خودتم هستی دیگه براش شعر بخون همونجا بشینه 

بازی کنه شمام حموم کنی زیاد استرس نداشته باش 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
میخوام همین کارو کنم،شما تا حالا انجام دادین؟بهونه نمیگیره ده دقیقه بمونه؟هی میگم چجوری بعدش اونم بش ...

اره اینکارو کردم البته نه تو بچه اولم ، تو بچه سومم 😁 ولی خیلی راحته یه بار ببری دستت میاد که چی کار کنی معمولا بچه ها با آب بازی میکنن دوست دارن بعد هم بغلش کن با خودت بیار بیرون اول حوله اون و تنش کن پوشکش و بپوشون که خرابکاری نکنه بعد فوری حوله خودت و بپوش بعد لباسای اون و بپوشون

نه نبردم تا حالا،واسه همین پرسیدم اینجا ببینم اگه کسی اینکارو میکرده تجربه اش رو بگه

یعنی چی؟ یعنی خودت تاحالا حمومش نکردی؟ یا منطورت اینه ک دوتایی حموم نکردید؟ 

اگر اولی ک هییچی ندارم بگم😄

اگر دومی ک تشت بذارکنار دیوارباشه خودتم صندلی بذار بشین با این تشت کوچیکا بریز روخودت نشسته. رو اونم بریز ک سردش نشه. 

بهترینشم وقتی خوابه ی حموم ده دقیقه ایه. 

parasoo1989@

وقتی جفتتونو شستی . حوله هارو بذار پشت در .اول خودتو تن کن بعد اونم تنش کن بپرید بیرون. 

parasoo1989@
اره اینکارو کردم البته نه تو بچه اولم ، تو بچه سومم 😁 ولی خیلی راحته یه بار ببری دستت میاد که چی کا ...

یعنی تو تشک که بازی کرد بعدش اونم حموم کنم با فقط حوله تنش کنم بیاد بیرون؟