2777
2789
عنوان

😎🙂😎🙂؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 67 پست

من علت خاصی تو فکرم نیست اما به نظرم کلا دیگ به ازدواج به چشم ی تعهد نگا نمیکنن همین چند ساعت پیش ی اقایی تاپیک زد که از ی زن دیگه خوشش اومده و باعث کمالش میشه و کلی بهونه اورد ک زن اولش مناسبش نیست و ... 

انگار ن انگار که ازدواج یه عهده... 😕

آنانکه گذشته را به خاطر نمي آورند محکوم به تکرار آنند . سانتايانا
قدیما جنس دلا از بتن بود..الان از ژله اس.. جنس بنجله الان😒
صَد سال سَفَر کَردَم. 😍 عاشِک نَشُدَم . 😇 یه باره تَرا دیدم دیوانَه شدم   😢    بی تَرا ساهَتی ✨.  ساهَتی دل نَبی راحَت💫.  نیست منی لونتا 😢لونتا کَندَگِ حاجت.  کَندَگ حاجت ✨❤️ دل تَرا داته داتَه بَندر آزاتا 😢✨ تو بلِه دلبر.  دلبر نَههِ مَنی یاتا😢😪⚡️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنا از حسادتشون دوست دارن زندگی بقیه رو خراب کنن 

وای من ب این حرف جدی رسیدم زندایی خودم ازحسادتش زندگی ماروداره خراب میکنه

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
قدیما جنس دلا از بتن بود..الان از ژله اس.. جنس بنجله الان😒

👍👍👍👌👌

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
من علت خاصی تو فکرم نیست اما به نظرم کلا دیگ به ازدواج به چشم ی تعهد نگا نمیکنن همین چند ساعت پیش ی ...

چ مردمزخرفی😐😐😐😐

وای من ب این حرف جدی رسیدم زندایی خودم ازحسادتش زندگی ماروداره خراب میکنه

اره بخدا زنا شروع کننده هر رابطه ای هستن من با چشم خودم دیدم که زنا به زور با مردا میخوان گرم بگیرن مردا هم از خدا خواسته

من به هیچ چیز مردان ایمان ندارم جز یکرنگیشان در نامردی.☺️

نظر شخصی من هست  تنبیه نکنید منو😄

اولا بی حیایی  هردو طرف  

برای دخترهای مجرد که  با اقایون  متاهل  میریزن  رو هم   به این دلیل که  کمبود محبت  از سمت پدر یا برادر رو دریافت کردن  و یا اعتماد به نفس بالایی ندارن  و این که یک اقایی بهشون  عزیزم گفت  خودشون رو می بازن

برای اقایون  دعوام نکنید ها  دیدن فیلم های  داغون که  این باعث میشه توقع داشته باشن خانومشون  مثل زن  تو فلان فیلم باشه و وقتی  میبینن نه  اونطوری نیست و نیازشون رو اغنا نمی کنه   به دلیل   ذهن خرابشون   به سمت دختر ها و زن های دیگه کشیده میشن   تا بلکه به اون لذتی که  افراد تو فیلم ها بردن  به اون برسن

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      
ولی ب نظر من علت اینکه در مورد دوم کمتر اینه که خانوما بیشتر به تعهد به همسرشون وفادارن و کلا ذات ی ...

فکر نکنین خیانت تو همون زنان متاهل هم خیلی کمتره ها ،نه...

متاسفانه ایمان ضعیف ،اعتقادات ضعیف،نگاه کثیف، و ....

همگی باعث این اتفاق میشه..

تعهد فقط ذره ای از این حس رو کمتر میکنه نه همش رو..

وقتی انسانی با چشم باز به این مسایل نگاه کنه،به عواقب کاری که میکنه فکر کنه ، و عقل و دین خودش رو در کنار هم قرار بده هیچوقت سمت همچین عمل کثیفی نمیره...

و اینکه متاسفانه ما ادما معنی یک زندگی سالم و شاد و در کوچکترین اجتماعی که داخلش هستیم ،یعنی همون خانواده ،رو نمیدونیم

و واقعا درکش و نداریم که مسیولیتمون تو زندگی چقدر زیادع)منطورم هم به خانوما هست هم به اقایون)

خلاصه خیلی از عوامل  دست به دست هم میدن ،که این اتفاق بیفته....😔😔😔😔

والا خیلیا هم دارن از تل گرام استفاده درست میکنن ...اون بنده خدا ذاتش خرابه تل گرامم نباشه از ی راه ...

قبول دارم .یکم ذات خراب باشه تلگرامم باشه خیانتم پیش میاد.انصافا چن درصد مردا ذاتشون درسته؟

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
زنا از حسادتشون دوست دارن زندگی بقیه رو خراب کنن 

دقیقا چند وقت پیش داداشم داشت درد دل میکرد😆میگفت خداااا شاهده وقتی تنها بیرونم هییییچ احدی نگاهمم نمیکنه  و زندگی جریان داره ولی تا با الی میریم بیرون(خانومش)واسه زنا میشم یووووسف 😑میگه انگار میبینن یه زن و شوهر خوش و خوشبختن شروع میکنن کرم ریختن نگاه کردن امار دادن میگن بلکه بتونیم دعواشون بندازیم😑

خانومشم خداییش خیییییلی جذابه داداشمم خیییییلی هواشو داره و همه جا تحویلش میگیره 

یه مامان ۲۹ ساله پر انرژی💪💪مامان مهراس ماهور مسیحا  من میتوااااااانم💪
اره بخدا زنا شروع کننده هر رابطه ای هستن من با چشم خودم دیدم که زنا به زور با مردا میخوان گرم بگیرن ...

هیچکدوم خیرنمیبینن

دقیقا چند وقت پیش داداشم داشت درد دل میکرد😆میگفت خداااا شاهده وقتی تنها بیرونم هییییچ احدی نگاهمم ن ...

چ بد😐

قبول دارم .یکم ذات خراب باشه تلگرامم باشه خیانتم پیش میاد.انصافا چن درصد مردا ذاتشون درسته؟

کمتراز۵۰درصد😏