2777
2789
عنوان

با اعتیاد به موسیقی چه کنم

107 بازدید | 22 پست

کل وقتمو میگیره

میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️‍🩹

حال کن.بهترین از غیبت کردن و غر زدنه

درس دارم نمیشه

میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️‍🩹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوف خیلی بده

منم یه مدت این مشکلو داشتم

راه حلش اینه که خودتو با چیزای دیگه سرگرم کنی، یا مثلا برای خودت جایزه تعیین کنی که اگر فلان کار رو انجام دادم میتونم برم موسیقی گوش کنم اونم برای یه مدت مشخص

اوف خیلی بدهمنم یه مدت این مشکلو داشتمراه حلش اینه که خودتو با چیزای دیگه سرگرم کنی، یا مثلا برای خو ...

ماکسیموم چقد تایم بزارم واسش 

خب همزمان با آهنگ کاراتو انجام‌بده تازه راندمان هم بالا میبره

نمیشه خب 

من باید درس بخونم 

اهنگای تندم فقط خوشم میاد

بندری

از اینا که ادمو میبرن هوا

خوب حذف کامل نکن.چون ذهن خیلی باهوشه و میخواد بره سمتش بیشتر.بگو 45 دقیقه درس 1 ربع موسیقی

ایده خوبیه

بنظرم همه وقتی که درنظر میگیری رو یجا استفاده نکنمثلا بذار ۲ یا ۳ نوبت در روز هر کدوم ۱۵ دقیقهاولش خ ...

شما همینجوری ترکش کردی

نمیشه خب من باید درس بخونم اهنگای تندم فقط خوشم میادبندریاز اینا که ادمو میبرن هوا

درس برای کنکور؟

خب این بحثش جداس

منم پشت کنکورم تو مسیر های رفت و آمد گوش می‌کنم بعد ایرپادم رو نمیزنم به شارژ دیگه گوش نمیکنم 

درس برای کنکور؟خب این بحثش جداسمنم پشت کنکورم تو مسیر های رفت و آمد گوش می‌کنم بعد ایرپادم رو نمیزنم ...

اره 

کنکوریم

تابستونمو از دست ندادم 

و به نسبت بد نبود فقط تست کم زدم

راهمو بهتر کنم به نظرت امیدی به قبولی رشته خوب هست