2777
2789
عنوان

آبروم رفت

184 بازدید | 14 پست

من چندسال پیش ک دانشگاه بودم اصلا ب خودم نمیرسیدم مثلا اسپری بزنم مام بزنم چون افسرده هم شده بودم کلا آراسته نبودم الان صد درجه تغییر کردم ولی تو ذهتم همش گذشته میاد اعصابم خورد میشه ک همه میگن اره فلانی بو میداد 

اصلا نمیدونم 

باورتون میشه روزی نیست ک بهش فکر نکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچکی یادش نمیاد چی بودی مگه مردم بیکارن به چندسال پیش یه نفر دیگه فکر کنن

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

کی الان تو را یادشه؟

در این مدت زندگی به گونه ای سپری شده که میتونم سالها بدون اونکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بده غمگین بمونم😔😔من این روزها برای هرچیزی هزار بار گریستم🖤چه جوانانی!میبینی چه جوانانی😔بسیاریشان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند🥺😔

به خاطر اینه که افسردگیت خوب شده ولی اعتماد به نفست نه مگه مهمه چه فکری کنن الانت را عشق کن😉

شاید ولی الان خیلی حس بدی دارم کاش وونموقع عقل الانم داشتم ب خودم میرسیدم بوی خوب بدم

خیلی ناراحتم البته اون زمان پدرمم فوت کرده بود من بزور از تختم جدا میشدم اصلا افتضاح بود حالم و الان ...

تقصیر تو نیست شرایط روحیت خوب نبوده ،بعدم بقیه اینقدر فکرشون درگیر مشکلات زندگیشونه که یادشون نمیمونه فلان روز ظاهر و پوشش شما چجوری بوده، بی دلیل داری خودتو اذیت میکنی فقط

آمین شود هرآنچه میپنداری ..🫧🌷