2777
2789
عنوان

سوختگی نوزاد

135 بازدید | 15 پست

سلام  دخترم ۸ماهشه دیشب یه کوچولو انگشت دستش خورد به قابلمه اندازه یک نصف عدس قرمز شده  که اصلا دیده نمیشه دقت کنید متوجه میشوید 

همون موقع سریع گرفتم زیر آب سرد و بعدش زردچوبه زدم سوزش افتاد ساکت شد 

به نظرتون  الآنم میسوزه دستش ؟؟. چون  به کم کسله جاش میمونه؟  چی بزنم به دستش ؟

البته اینم بگم و روزی هست یبوست داره به خاطر اون نیست که کسله؟؟؟؟

اوخی🥹

کسل بودن چه ربطی به سوختگی جزئی داره

هیچی نزن خودش خوب میشه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

نه بابا از سوختگی نیس اونم انقدر کم

کسلیش احتمالا مال چیز دیگه اس

برا یبوست هم یه شیاف هست ژله ای ماننده و کوچیکه از داروخونه بگیر از سمت بلندش نصفش کن 

نصفشو براش بذار زود خوب میشه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آب سرد ک اصلا خوب نیست زردچوبه هم برا بریدگی میزنن 

تو اینجور موارد سریع جای سوختگی رو رب گوجه بزنید هم سوزششو کم می‌کنه هم باعث میشه ابتهابش از بین بره بلوغ نکنه 

الآنم نگران نباش کسلیش برا اون نیست حتما برا یبوستشه 

آلو سیاه بجوشون بعد صافیش کن ی قاشق بهش بده بره دستشویی حالش خوب میشع

شیاف میزنم خیلی اذیتم میشه گریه میکنه

ببین گفتم که شیاف کوچولوئه اسمش یادم نیس یه بار متخصص به دخترم داد

بعد از قسمت طولش نصف کن که حالت بلند داشته باشه بتونی براش بذاری

قبلش یه کوچولو پشتشو با انگشتت کرم بزن که اذیت نشه

شیاف خودش ژله ایه و به محض گذاشتن شکمش کار میکنه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
باباش متوجه نشدم رنگ پوستش تغییر می‌کنه یا نه؟

نه بابا

دور از جون حتی سوختگی زیاد هم تو نوزادی جاش نمیمونه اینکه میگی تا پس فردا خوب میشه.

برای یبوست دور نافش رو در جهت عقربه ساعت ماساژ بده و پاهاش رو آروم جمع کن تو شکمش و باز کن. یه کم پشتش رو هم چرب کن که راه باز شه راحت دفع کنه. حموم گرم هم خوبه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

سلام مامان  💛 

چون سوختگی در حد قرمزی سطحی و به اندازه‌ی نصف عدس بوده، یعنی سوختگی درجه یک خفیف هست و معمولاً:

🔥 فقط لایه‌ی سطحی پوست درگیره، تاول نداره، و جاش هم نمی‌مونه.

نکته‌   :
🧴 روی محل سوختگی هیچ ماده‌ی خانگی مثل زردچوبه، خمیر دندان یا روغن نزن، چون می‌تونه باعث عفونت بشه.
❄️ فقط روز اول چند بار روزانه با آب سرد (نه یخ!) خنک نگه دار.
💧 بعد از اون، می‌تونی مقدار خیلی کمی پماد وازلین استریل یا سیلور سولفادیازین (در صورت تجویز پزشک) بزنی.
👶 تا وقتی پوستش کاملاً ترمیم نشده، دستش رو تمیز و خشک نگه دار و بهش دست نزنه.
🩷 معمولاً در عرض چند روز کاملاً خوب میشه و جاش باقی نمی‌مونه.

در مورد کسلی، اگه فقط قرمزی جزئی بوده، سوختگی علتش نیست.
اما چون گفتی یبوست هم داره، ممکنه همون باعث بی‌قراریش شده باشه — بهتره مایعاتش رو بیشتر کنی و اگر با تغذیه درست نشد، پزشک کودکانش بررسی کنه.

🎥 برای دیدن ویدیوهای علمی و کاربردی درباره‌ی مراقبت از پوست و سوختگی کودک،

در کانال «دکتر کودک شما | DoctorKoodakShoma» در یوتیوب سابسکرایب کن ❤️

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1

سلام مامان 💛 چون سوختگی در حد قرمزی سطحی و به اندازه‌ی نصف عدس بوده، یعنی سوختگی درجه یک خفیف هس ...

سلام ممنونم از اینکه وقت گذاشتین پاسخ دادین الان کاملا پوست دستش خوب شده. فقط مشکل یبوست را داره دکتر کودکان بردم شربت انجیر تجویز کرد  رژیم غذایی داد ولی با این وجود هنوزم. ۵روز یکبار به زور. شکمش کار میوفته  اونم سفت و گاهی با کمک شیاف گلیسیرین 

به هیچ عنوان شیاف نزن ، به مخاط روده و پرز هاش اسیب میزنه ، اسیب روانی هم داره فکر نکن نوزاده نمیفهمه ، بچتو یه دکتر اطفال درست و حسابی ببر ، ببین یبوستش از چیه ، شاید شربت و پودر کودکان دادن حل شد . 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊