2777
2789

آره  از من گاهی زیر بغلم هم درد میکنه  ولی نوکش بیشتره

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت
آره  از من گاهی زیر بغلم هم درد میکنه  ولی نوکش بیشتره

من مطمین نیستم باردار باشم البته. اقدام داشتم ولی فک نمیکنم باردار باشم. اما ایندفه درد سینه م خیلی زود شروع شد. حدود یک هفته بعد تخمک گذاری.همیشه یه هفته مونده به پریود شروع میشد. البته هیچ علامت دیگه ای هم ندارم. شاید اتفاقی باشه.

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تا شش ماهگی شدیدا درد،داشتم، حتی نمیتونستم سوتین ببندم

ولی زیر بغلم نبود

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم. 
از کی شروع شد مال شما؟

تقریبا دوماهگی

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم. 
من مطمین نیستم باردار باشم البته. اقدام داشتم ولی فک نمیکنم باردار باشم. اما ایندفه درد سینه م خیلی ...

ان شاالله که خیره

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت
شما باردار بودین 

سلام

اون ماه باردار نبودم

چند ماه بعدش باردار شدم که سقط شد

ولی اون بار که باردار شدم از بعد تخمک گذاری که احتمالا لقاح هم انجام شده بود سر سینه هام حساس شد و چند روز مونده به پری درد گرفت که البته دردش عین درد قبل پریود بود 

سلام اون ماه باردار نبودم چند ماه بعدش باردار شدم که سقط شد ولی اون بار که باردار شدم از بعد تخمک ...

عزیزم انشاءالله بزودی باردار میشین دوباره 

من قبل پری همیشه درد سینه دارم اما این ماه خیلی زودتر دردش شروع شد 

خدایا شکرت😍🥰 
باردار بودین شما ؟

سلام، نه اوندفه به خاطر داروها بود، چند ماه بعدش باردار شدم، بعد تخمک گذاری سر سینه هام حساس شد و ۲ روز مونده به موعد پری درد گرفت، دقیقا مثل درد پریود،نه بیشتر و نه کمتر، ولی حساسیتش فقط تو همون دوره بود وقتی باردار نبودم حساس نمیشد