خوشبختی از نظر من وجود خدا تو زندگیست صبور باش حتی وقتی هیچ چیز بنظر منطقی نمیاد به خدا اعتماد کن🤍🤍😘😍🌙🌙❤هر رابطه ای بیرون از خانواده، چت، عشق، دوستی، صحبت، نگاه و.. حرامه لطفا خودت حفظ کن🌈🌈⛈️🌙😍🌠💘💘🍫🍫
سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....
شاید زیاد جالب نباشه از خودمون بگیم ولی به نظرم قوی یعنی من،یعنی منی که با هزار تا امید به پسری که تو یه نگاه عاشقش شدم بله دادم ولی فقط سه هفته بعد از عقد یه دستش به خاطر کارش تا مچ قطع شد،قوی یعنی من که این قضیه باعث شد به ترتیب،بی کار بشه،چند تا عمل انجام بده،افسردگی بگیره ،ما مجبور بشیم بی سر و صدا عروسی کنیم،بخادر بیکاریش سه سال خونه پدر شوهرم توی یه اتاق زندگی کنیم و من همچنان عاشق و دلباخته این مرد بی دل و دماغ اما جذابم بمونم،واینکه با وجود نداشتم پول و کلی سختی بالاخره کار پیدا کنه خونه کوچیک بگیریم،با بی پولی ،بیپولی،بیپولی...بعد از ۵سال بچه وارد زندگی بشه به سختی از پس هزینه بر بیای یه جاهای کم بیاری و بری تو حموم گریه کنی،یا سرتو بکوبی تو بالش تا مرد رویاهات دلپیر نشه و بالاخره بعد از۱۴سال زندگیمون یه تکونی خورده و الان خداشکر میکنم با دوتا بچه و یه مرد که هر روز بیشتر میمیرم براش
شاید زیاد جالب نباشه از خودمون بگیم ولی به نظرم قوی یعنی من،یعنی منی که با هزار تا امید به پسری که ت ...
🥹🥹🥹
خوشبختی از نظر من وجود خدا تو زندگیست صبور باش حتی وقتی هیچ چیز بنظر منطقی نمیاد به خدا اعتماد کن🤍🤍😘😍🌙🌙❤هر رابطه ای بیرون از خانواده، چت، عشق، دوستی، صحبت، نگاه و.. حرامه لطفا خودت حفظ کن🌈🌈⛈️🌙😍🌠💘💘🍫🍫