2777
2789
عنوان

حضرت مهدی

128 بازدید | 11 پست

هرچی دشمنان اصلی مسلمانان و شیعیان میبینم بیشتر متوجه میشم واقعا حضرت مهدی راسته وجود داره مثلا قرآن میخونی گفته همجنسبازی نکنید دروغ گناه دزدی نکنید خوب دشمنان اصلیش اینکارو میکنن با افتخار هم میگن ربا قمار و همه چیو اصلا به بدی هاشون افتخار میکنن البته خوب بعضی هام هستن خودشونو مذهبی جا میزنن همه غلطی میکنن ولی شک ندارم اونا لشکر شیطانن و پر از سیاهی و بدی

آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الان جملات بالات چ ربطی به جملات پایین داشت

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

باسوادا می‌فهمن

😐😐😐با سوادا اینو ببینن پشماشون میریزه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

توی فیلم موسی کلیم الله نشون داد انقدر ظلم زیاد شده بود مردم آه و ناله میکردند و همش میگفتند پس چرا خدا برامون راه نجات نمیفرسته

تا اینکه با معجزه های زیاد موسی متولد میشه

زمان ماهم اینطور شده ظلم زیاد شده ولی مردم از خدا نمیخوان تا براشون موعود بفرسته

اگه همه یکصدا بشن شاید فرج اتفاق افتاد به حق علی

توی فیلم موسی کلیم الله نشون داد انقدر ظلم زیاد شده بود مردم آه و ناله میکردند و همش میگفتند پس چرا ...

💚💚بله من واقعا معتقدم وجود داره و این جهان یک روز از وضع اسف بارش نجات میده

چقدر عین منی منم شک میکنم و اینا وقتی میبینم آدمای بدذات و بد اومدن به اماما فحش میدن خیلی قوی میشه ...

اره ببین بدی اونا باعث میشه به خوبی اماما بیشتر پی ببری 

میبینی ی کسانی فحش میدن به امام حسین و میگن حضرت مهدی خرافات که  حروم میخورن مشروب میخورن زنا میکنن حق دیگران ضایع میکنن و در عین حال متنفرن از حضرت محمد خوب همین باعث شده من مطمئن شم راه امام حسین درسته