2777
2789
عنوان

چی بگم به شوهرم

218 بازدید | 16 پست

پنجاه روز مامانم فوت شده بماند که شوهرم اصلا همراهم نبود یعنی من هیچ حمایت عاطفی از سمت این آدم نشدم

و خیلی اذیتم کرد 

اما با این حال فقط سکوت کردم

به نقطه ای رسیدم که اصلا حتی دلم نمی‌خواد حرف بزنم 

افسرده شدم و تا خودمو جمع و جور کنم طول می‌کشه

امروز از محل کارش پیام داد که آره با من لجبازی می‌کنی بچرخ تا بچرخیم منم گفتم من لجبازی با تو ندارم فقط حالم خوب نیست 

ولی اگر میخوای بدونی ناراحتم ازت یا نه قطعا ناراحتم و خودت می‌دونی چرا

گفت اکی اسباب کشی تموم بشه ( داریم جا به جا میشیم ) 

بعد تصمیم بگیر با من زندگی کنی یا نکنی

گفتم من دارم زندگی میکنم اما اگر تو درکی از سوگواری برای عزیز نداری مشکل خودته....

و دیگه هم صحبتی نداشتم باهاش 

واقعا یعنی چی چرا انتظار داره بعد مرگ مادرم به این زودی به خودم بیام ؟

واقعا چیکار کنم با این آدم زبون نفهم

سکوت

یه روزی درک میکنه هرچند غم انگیزه

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه خریهعین پدر من مامانم مریض میشه فحش میده😐میگه دیگه بدرد نمیخوری ولی تا سالمه قربون صدقش میره

خیلی دلگیرم ازش ...فهمیدم آدم روزای سخت من نبود و نیست 

الان که از ناراحتی و غم زیاد سکوت کردم انتظار داره براش بشکن بزنم و مثل قبل باشم....

شرایطش رو داشتم جدا میشدم

نمیخوام ازش دفاع کنم ،ولی اکثر اقایون خودشون تو غم و ناراحتی و سوگ و اینا دوست دارن تنها باشن .اصلا دوست ندارن کسی پیششون باشه یا هی دورشون باشه ، ب طبع فک میکنن مام همینو میخوایم .درکش براشون سخته ک نیاز و فکر ما خانما باهاشون فرق داره. و اینکه شاید کمی  حسادت ، وقتی حس میکنن کسی رو بیشتر اونها دوست داری کمی جری میشن

تسلیت میگم بهت عزیزم

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

تسلیت عرض میکنم اول دوستش داشته باش ، دوم یادش بده ، به روشی که میدونی اثر می‌کنه ، گاهی عزیزانمون به رفتار خودشون آگاه نیستند ، ما باید در رسیدن به چنین آگاهی هایی براشون فعال باشیم و صبور و با محبت و با هوش 

روحش قرین رحمت یزدان پاک 🖤 🥀 🖤 🥀 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

نمیخوام ازش دفاع کنم ،ولی اکثر اقایون خودشون تو غم و ناراحتی و سوگ و اینا دوست دارن تنها باشن .اصلا ...

مجبور بودم کنار خانوادم باشم یه مدت

حس میکنم بدجور استرس دوری گرفته چون شهر دیگه بودم

و حسودیش میشه که وقت میگذرونم با اونا

آخه اصلا رابطه چندانی نداشتم باهاشون 

یهو ارتباطم زیاد شده این گویا نگران شده

چی بگم واقعا ...

مجبور بودم کنار خانوادم باشم یه مدتحس میکنم بدجور استرس دوری گرفته چون شهر دیگه بودمو حسودیش میشه که ...

درکش کن شما اگه جای ایشون بودی و ۴۰_۵۰روز روحی و جسمی فاصله میگرفت ،هر چقدم دل گنده و بادرک بودی بازم ناراحت و بیقرار میشدی ،کمی شرایط رو براش توضیح بده و از این ب بعد سعی کن نزدیکتر بشید بهم ،  اگر مشکل خاص دیگه ای نداری ،اسم طلاق و اینارو نیار . باعث سردی رابطه میشه

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️