2777
2789
نه بابا الان اکثریت ۳۰ به بالا تازه ازدواج میکنن، حالا اولی نباشه، بچه دومشون حتما حدود ۳۷ سالگی یا ...

من ده سال ازدواج کردم تا چند ماه پیش هم شرایطش رو نداشتم الان دلم بچه میخواد🥲

یه اهوازیه قوی 💪💪 و یک گرافیست خوش ذوق 😍

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من ده سال ازدواج کردم تا چند ماه پیش هم شرایطش رو نداشتم الان دلم بچه میخواد🥲

انشالله هرچه سریعتر دامنت سبز بشه، امروز هم کار درست همینه وقتی بچه دار بشن ک شرایطش مهیا باشه 

بستگی به احساس و توان خودت داره

منم ۳۸ سالمه ولی گذاشتم بعد ۴۲ ۴۳

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

بستگی به احساس و توان خودت دارهمنم ۳۸ سالمه ولی گذاشتم بعد ۴۲ ۴۳

جدی میگی؟؟ خب اون موقع دیر نیس؟؟ من الان استرس گرفتم 😢 البته همه بهم میگن نهایت ۲۴-۲۵ ساله بهت میخوره 😅

یه اهوازیه قوی 💪💪 و یک گرافیست خوش ذوق 😍
جدی میگی؟؟ خب اون موقع دیر نیس؟؟ من الان استرس گرفتم 😢 البته همه بهم میگن نهایت ۲۴-۲۵ ساله بهت میخو ...

دیر از نظر کی‌ ؟؟

از نظر خودمون نه . تایم خوبیه بهش فکر کنیم

از نظر بقیه ؟ نظر بقیه کمترین ارزش و اهمیتی برام‌ نداره . مردم خودشون هزار ایراد دارن که بخوای تو روشون بزنی خودشونو میکشن 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩