2821
2789
عنوان

طلا یا زمین

1206 بازدید | 23 پست

سلام به همه خانوما به تجربتون نیاز دارم سر دوراهیم یه مقدار پول دارم که حاصل تلاش چند سالمه نمیدونم طلا بگیرم یا تو نوشهر زمین 

از طرفی ب*نزینم داره گرون میشه پس پشت بندش همه چی میره بالا 

چه کنم بنظرتون؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به نظرتون طلا بهتره؟زمینم خوبه ولی دیگه پولی واسه ساختش نمیمونه برام

بله بهتره

زندگی در گذر است آدمی رهگذر است زندگی یک سفر است آدمی هم سفر است آنچه می ماند از ان راه و رسم سفر است رهگذر میگذرد خوب باش و مهربان..🌱🤍

اگر خونه دارید و مشکل مسکن ندارید قطعا طلا 

زمین و واحد تجاری و ویلا اصلا مگر در جهت رفاه خانواده و نیاز 

اگر خونه ندارید خونه در منطقه مناسب شهر اندازه متوسط و اگر طبقات بالا هست با آسانسور  و با عمر۳ تا ۱۰ سال 

کلا دارایی تون با تبدیل شدن به طلا که سرمایه گذاری عالی هست تا سال بعد کاملا سیو میشه البته فکر نگهداریش هم باشید که حفظ طلای فیزیکی این روزها سخته

مستاجر نیستیم همکارم برد گذاشت تو بانک گفت من دوست دارم سود بگیرم منم گفتم بی ارزش میشه همسرم مال نوشهره گفت بریم اونجا زمین بخریم چند سال دیگه بسازیم ولی ته دلم راضی نیستم چون میترسم بمونه رو دستم باز طلا ثابت میمونه پایین نمیاد 

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز