2777
2789

چونکه زنداییم مهربونه.باهمه مهربونه

مثل فرشته های مهربون تو قصه ها میمونه.

اصلا غر نمیزنه

داییمو درک میکنه 

همیشه پشت داییم بود.با همه نداری داییم ساخت.

هیچوقت حرف بدی ب داییم نزد 

بنظرم منم بودم عاشقش میشدم کاش میتونستم اخلاقشو داشتم.🥲🥲🥲🥲

اصلا تلاش نکن شبیهش بشی

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا

چون ممکنه طرف مقابلت اندازه داییت قدرشناس نباشه

حق خودتو بشناس و طلب کن گاهی هم بگذر اگه طرفت ارزششو داشت

مهربونی بیش از حد بعضی ادمارو هار میکنه عاشق نمیکنه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

عزیزم زن داییت‌خوبه. ولی شمام قدر خوبیهاشو میدونید ک این مهربانی دوام اورده و دوستتون داره. من اینهمه فداکاری ازخودگذشتگی کردم آخرم فقط شوهرم پشتم بود باقیشون اصلا قدر ندونستن و رفتار من کامل باهاشون عوض شد

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

چون ممکنه طرف مقابلت اندازه داییت قدرشناس نباشهحق خودتو بشناس و طلب کن گاهی هم بگذر اگه طرفت ارزششو ...

راس میگی دقیقا شوهر من هیچوقت مث داییم نیست.

داییمم خیلی احترام زنشو داره همه جا

فقط از دست زنش چایی میخوره

یکبار حرف بدی ب زنش نزد 

زندایی کوچیکه‌ی منم خیلی خانمه. تو جنگ ۹ روز خونه‌شون بودیم با پدر و مادر همسرم، چقدر پذیرایی کرد ازمون

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
عزیزم ذات داییت خوب بوده وگرنه چه رنهای فرشته ای ک پای مردهای دیوصفت سوختن و حروم شدن

اره واقعا درسته.

داییم اینقدر دوسش داره هرروز بهش میگه خیلی زیبایی در صورتی ک زنداییم چهره معمولی دلنشینی داره.

راس میگی دقیقا شوهر من هیچوقت مث داییم نیست.داییمم خیلی احترام زنشو داره همه جافقط از دست زنش چایی م ...

زنداییت علاوه بر تمام اون چیزایی که گفتی سیاست مدار و زیرکم هست

و شوهرشو میشناسه...

عزیزم زن داییت‌خوبه. ولی شمام قدر خوبیهاشو میدونید ک این مهربانی دوام اورده و دوستتون داره. من اینهم ...

اره خیلی خودمون دوسش داریم.

بهش احترام میزاریم اونم میزاره البته تمام این چیزا بخاطر داییمه چون میدونیم داییم دوسش داره یکبار پشتشو خالی نکرد ماهم دوسش داریم.

زنداییت علاوه بر تمام اون چیزایی که گفتی سیاست مدار و زیرکم هستو شوهرشو میشناسه...

دقیقا دقیقااااااااااااااااا.

داییم وقتی پیشش نشسته نگاش میکنه حرف میزنه 

ک ببینه زنش خوشحاله یا ناراحت.

اگ یکم زنش تو خودش باشه خودشو میکشه براش.

چون داییم به ما نشون داد دوسش داره ماهم داریم