2777
2789
عنوان

خاستگارم سوالای عجیب میپرسه❗❗

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 48 پست
واقعا قصدش ازدواجه جسارتا ولی میخاد مطمن شه که گذشتت مثله خودش پاکه یا نهمنظور بدی نداره میخاد بشناس ...

نمیدونم بخدا

از یه طرف میگم شاید واقعا چون قصدش ازدواجه واسش مهمه میپرسه

از طرفی میگم این سوالا اول رابطه نرمال نیست،هزار تا فکرو خیال تو سرمه میگم نکنه اصلا پاپوش باشه نکنه ادم مشکل داری باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم بخدااز یه طرف میگم شاید واقعا چون قصدش ازدواجه واسش مهمه میپرسهاز طرفی میگم این سوالا اول را ...

خب شما زیاد اطلاعات ندید فقط بگید که گذشته شما هم پاکه

بیشترم ادامه ندید اجازه بدید حضوری ببینیدشون شاید اصلا پسند شما نبود چرا اطلاعات بیشتری میدید در حالیکه هنوز از نزدیک صحبت نکردید

من اصن اینایی رندوم پیام میدن ک شمارو توی دانشگاه دیدم و خوشم اومده جوابشونو نمیدم تا حضوری بیان جلو ...

منم‌جواب نمیدادم هیچوقت

این خییییلییی مودبانه و محترمانخ و محتاط جلو اومد 

خب شما زیاد اطلاعات ندید فقط بگید که گذشته شما هم پاکهبیشترم ادامه ندید اجازه بدید حضوری ببینیدشون ش ...

خیلی اشتباه کردم

موندم چطوری جمع کنم

چتامونو پاک کنم زشته،ممکنه واقعت قصد بدی نداشته باشه توضیح دادنش سخت میشه

پاک هم‌نکنم‌میترسم سواستفاده کنه

خاک برسرم چقدر ساده ام من😭

مودبانه و محترمانه میتونه حضوری بیاد جلو و باهات حرف بزنه اگه بخواد کلا زود اعتماد نکن

اره اشتباه کردم 

بهش بگم من خیلی باچت کردن اوکی نیستم ترجیح میدم حضوری اشنا بشم؟

خیلی اشتباه کردمموندم چطوری جمع کنمچتامونو پاک کنم زشته،ممکنه واقعت قصد بدی نداشته باشه توضیح دادنش ...

ول کن بابا بیخیال باش

ازین به بعد هرچی پیام داد جوابش رو نده

اگه خیییییلی میخواستت خودش به فکری به حال خودش می‌کنه 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
خیلی اشتباه کردمموندم چطوری جمع کنمچتامونو پاک کنم زشته،ممکنه واقعت قصد بدی نداشته باشه توضیح دادنش ...

خب پاک کن بعد بنویس حضوری اشنا شیم بعد خانواده ها در جریان باشن اشکالی نداره میتونی بخاطر ارامش خاطرت پاکشون کنی

خب پاک کن بعد بنویس حضوری اشنا شیم بعد خانواده ها در جریان باشن اشکالی نداره میتونی بخاطر ارامش خاطر ...

مامان من میدونه

اونم‌گفت به مامانم گفتم حالا راست یا دروغشو نمیدونم

چتامونو پاک کنم ینی؟

زیاد فرقی نمیکنه

دوست داری پاک کن 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت