با اسپری باید بزنی من یه بار زدم بوش خیلی بده موهات چندبار بری حموم هنوز بو پیاز میده
مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
آب یه سیب زمینی متوسط و یک تخم مرغ و ماست و سرکه سیب و عسل و روغن زیتون یا هر روغن گیاهی دیگه مثل نارگیل و بادوم ... یک قاشق به کل ریشه و ساقه میزنی بعد یکی دو ساعت با اب ولرم بشور بعد شامپو و ماسک و هر چی که میزدی هفته ای یکی دو بار حداقل نیم ساعت بمونه روشم کیسه بکش
اگر نخواستی یا نداشتی عسل و سرکه رو حذف کن من خودم عسل نمیزدم حالا بعضی وقتا بعضی چیزا نبود مهم نیست مهم ترینش سیب زمینی و تخم مرغ و روغن ولی همش با هم مو نرم هم میشه
این عالی جواب میده اما بوش اصلا خوب نیست یعنی تخم مرغ و روغن زیتون بوی جهنم میده ولی فقط تو حمو بوش بیای بیرون مو ها بو نمیده حموم بو میگیره