2789

همین امروز مامانم با بابام میگف محبت نمیکنی بهم 

فک کنم همیناس

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

توجه و محبت زیاد 

_صبر کن باران بگیرد میروم/یا که پایم جان بگیرد میروم/صبر کن من بغض دارم اندکی/گریه ام پایان بگیرد میروم/آبرویم میرود با چشم تر/صبر کن باران بگیرد میروم... دانشجوی روانشناسی🫀🧠

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اغلب اقایون همصحبت دلنشینی نیستن .

زنا دوست دارن صحبت کنن 

اونا دوست دارن میوه بخورن در سکوت گوشی چک کنن

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

مهر و محبت، اولویت اول همسرش نه خونوادش

بدون‌تو؟ منی‌نیست. بدون‌تو؟ رویایی‌نیست. بدون‌تو؟ شبی‌نیست. بدون‌تو؟ حرفی‌نیست. بدون‌تو؟ شادی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ هیچی‌نیست. بدون‌تو‌؟ زندگی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ قلبی‌نیست. بدون‌تو؟ دنیای‌پر‌از‌گل‌نیست. بدون‌تو‌؟ چشمانی‌نیست‌که‌من‌ببینم. بدون‌تو؟ من‌همیشه‌یک‌قلب‌شکسته‌دارم. ️.         اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️ 

اول از همه اگر بچه ننه هستی قید ازدواج رو بزن 

حمایت عاطفی

اولویت قرار دادن همسر که اکثر مردای ایرانی مادر و خانواده خودشون اولویته

قدردانی و دیده شدن کارهاشون

درک کردنشون( گاهی ما خانوما فقط میخوایم شنیده و درک بشیم راه حل نمیخوایم )

خانواده زنتون رو هم مثل خانواده خودتون بدونید و هی بهانه و بدگویی پشت سرشون نکنید

حد و حدود و مرز تعیین کنید برای رفت و آمد با خانوادتون

و سعی کنید رفت و آمدتون با هر دو خانواده تقریبا یکسان باشه

فکر نکنید زنتون کنیزی خانوادتون رو باید بکنه و وظیفشه سرویس بده بهشون، خیر اگر کاری هم کرد لطفه و قدردانی کنید

غرورتون رو برای همسرتون کنار بزارید

بیش از حد محدودش نکنید بخدا من بدون شوهرم خونه پدر مادر خودم نمیتونم برم 

سعی کنید یا نزدیک هیچکدوم از خانواده ها خونه نگیرید اگر هم خواستید نزدیک باشید نزدیک خانواده همسرتون باشید خیلی کمکن چه توی بارداری چه توی نگهداری بچه و.... 

طرف حق باشید بلاخره توی روابط مادر شوهر و عروس یچیزایی پیش میاد اونجایی که داره ظلم میشه به همسرتون پشت همسرتون باشید نه فقط مادر خودتون چون مادره

زور و قدرتتون قرار بوده تکیه گاه امنی برای همسرتون باشه وقتی ازش بر علیهش استفاده میکنید زورگویی میکنید یا دادو بیداد و خشم خیلی احساس تنهایی و بی پناهی میکنیم

تعادل ایجاد کنید اگر رابطه همسر و مادرتون خوب نیست بیشترش تقصیر شماست چون نتونستید تعادل ایجاد کنید بینشون

اگر با همسرتون بد رفتار میشه احترام نمیزارن بهش بازم تقصیر شماست 

باهاش مشورت کنید در مورد همچی

حق و اجازه یکسری تصمیمات رو به خانومتون بدید مثلا یه دعوت مهمون دیگ زحمت اصلی با خانوم خونست

بیش از حد کنترل گر نباشید دادن کمی آزادی مثل اینکه یوقتایی خانومتون بره کمک مادرش یا با مادرش بره خرید یا خونه خالش 

و خیلی چیزای دیگ، اینا از تجربه خودمه، متاسفانه همسرم خیلی کنترل گره و همه چیز رو برای خودش و خانواده خودش میخواد، هفته ای دو ۳ بار خونه مادرش میریم واین وسطا مادرش اگ کاری داشته باشه میره خودش تنها ولی خونه مادر من ۲ ۳ هفته یبار بزور اوایل که با دعوا، همه جا حتی ریزترین مسائل خودش باید تصمیم بگیره، نه از لحاظ مالی من آزادی دارم یعنی پولی بخودم نمیده اگر چیزی بخوام باید بهش بگم اگر موافق بود و از نظرش لازم تهیه کنیم

خیلی طولانیه داداش ولی خیلی وقتا حس میکنم اشتباه کردم شوهرم منو از خودش نمیدونه ، حس میکنم دوستداشته با مادرش زندگی کنه و من بینشون جدایی انداختم، احترام قدردانی حمایت و... همرو برای مادرش داره ولی به من و خانوادم که میرسه فقط طلبکاره و از بالا به پایین نگاه میکنه

اوایل خیلی دوسش داشتم ولی الان گاهی حس میکنم دوستش ندارم و بخاطر بچه مجبورم....

ببخش خیلی زیاد شد

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40