2777
2789
عنوان

دوستم😱😱😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 35 پست

امان از دست این دخترای ساده و دیوونه. البته بلانسبت. اخه آدم عاقل به سلامتی خودش اسیب نمیزنه اونم برای دوست پسر. این نشد, یکی دیگه😁

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دوست پسرش دعواش شده تو كيفش نئوفن داشته خورده😐

یعنی انسان متاسف میشه ازینکه بت بعضی ها هم جنسه ...

چه می کنید آخه با خودتون؟

جسمتون ؟

روحتون؟

آخرشم فقط ضرر می کنید...

خانوما لطفا برا موفقیت و عاقبت به خیر شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید، با دعاهای خوب شماست که روز بروز پیشرفت میکنم.ممنونم💛🧡❤
حالش بد نميشه

نه بابا

من تا دوتا خوردم باهم 

چیزیمم نشده

اگر معده اش خالی بوده چون مسکن قوی هست حالت خواب و  بیحالی و گز گز لب یا انگشت بهش دست میده چون فشارش و احتمالا میندازه

اب قند یا ابمیوه بهش اگر معده اش خالی بوذه

ميگه خسته شده 😐الانم لباش بي حسد شده

خسته شده جدا بشه این مسخره بازیا چیه؟؟

خانوما لطفا برا موفقیت و عاقبت به خیر شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید، با دعاهای خوب شماست که روز بروز پیشرفت میکنم.ممنونم💛🧡❤
با دوست پسرش دعواش شده تو كيفش نئوفن داشته خورده😐

بگو بیشتر میخوردی😂😂😂😂چقد بدم میاد از این آدمای ضعیف😡😡😡,نه بابا با ۴ تا چیزی نمیشه من میگرنی ام قبل بارداری رگباری نوافن میخوردم

بگو بیشتر میخوردی😂😂😂😂چقد بدم میاد از این آدمای ضعیف😡😡😡,نه بابا با ۴ تا چیزی نمیشه من میگرنی ا ...

خدا كنه چيزي نشه ميگن ميبره حالت كما

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

2790
2778
2791
2779
2792