2777
2789
عنوان

دوستم😱😱😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 35 پست

امان از دست این دخترای ساده و دیوونه. البته بلانسبت. اخه آدم عاقل به سلامتی خودش اسیب نمیزنه اونم برای دوست پسر. این نشد, یکی دیگه😁

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با دوست پسرش دعواش شده تو كيفش نئوفن داشته خورده😐

یعنی انسان متاسف میشه ازینکه بت بعضی ها هم جنسه ...

چه می کنید آخه با خودتون؟

جسمتون ؟

روحتون؟

آخرشم فقط ضرر می کنید...

خانوما لطفا برا موفقیت و عاقبت به خیر شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید، با دعاهای خوب شماست که روز بروز پیشرفت میکنم.ممنونم💛🧡❤
حالش بد نميشه

نه بابا

من تا دوتا خوردم باهم 

چیزیمم نشده

اگر معده اش خالی بوده چون مسکن قوی هست حالت خواب و  بیحالی و گز گز لب یا انگشت بهش دست میده چون فشارش و احتمالا میندازه

اب قند یا ابمیوه بهش اگر معده اش خالی بوذه

ميگه خسته شده 😐الانم لباش بي حسد شده

خسته شده جدا بشه این مسخره بازیا چیه؟؟

خانوما لطفا برا موفقیت و عاقبت به خیر شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید، با دعاهای خوب شماست که روز بروز پیشرفت میکنم.ممنونم💛🧡❤
با دوست پسرش دعواش شده تو كيفش نئوفن داشته خورده😐

بگو بیشتر میخوردی😂😂😂😂چقد بدم میاد از این آدمای ضعیف😡😡😡,نه بابا با ۴ تا چیزی نمیشه من میگرنی ام قبل بارداری رگباری نوافن میخوردم

بگو بیشتر میخوردی😂😂😂😂چقد بدم میاد از این آدمای ضعیف😡😡😡,نه بابا با ۴ تا چیزی نمیشه من میگرنی ا ...

خدا كنه چيزي نشه ميگن ميبره حالت كما

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

🌌‌‌‌‌‌‌

منافع | 33 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز