2777
2789

امت عزیز لزومی نداره حتما دو تا تخمک ازاد شده باشه تا با دو تا اسپرم قاطی بشن و دو قلو زایی رخ بده.  گاهی یک اسپرم با یک تخمک قاطی میشن و وسط راه تقسیم میشن و دو قلو میشن.  اگر میخواید بیشتر بدونید دوقلوهای مونوزیگوت و دو قلوهای دی زیگوت را سرچ کنید بخونید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حقیقتا خواهرم رفته دکتر برای تعیین جنسیت واسپرم های شوهرش که پسرمیشده روگرفتن وبهش تزریق کردن واوناخ ...

اهان ای وی اف کردن 

مبارکه 

نه منم به کسی نگفتم با ای وی اف دوقلو شدم گفتم تخمکام فعاله 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

دوست نداره کسی بدونه که پسرمیخواسته وبه خاطرش اینکاراروکرده میخوادبگه برام‌فرقی نمیکرده چی باشه‌ بچه ...

بقیه اصلا نمیفهمن 

بخدا جدی میگم 

چند نفر ژنتیک در حد دبیرستان میدونن ؟ خیلی کم 

بیاببین غیرهمسانن بچه هاش علتش روگفتم

برا چی پنهان کاری میخدا کنه یه مورد داشتیم رفته بود زی نظر دکتر  سه تا پسر باردار شد میخواست کسی نفهمه اما سقط شد همه ازش فهمیدن بعد چند سال باز دوتا پسر باردار شد اونا نمیگفتن اما همه ازشون فهمیدن که کاشته با تعیین جنسیت اما به رو خودشون هم نمیاوردن

حقیقتا خواهرم رفته دکتر برای تعیین جنسیت واسپرم های شوهرش که پسرمیشده روگرفتن وبهش تزریق کردن واوناخ ...

پس ای وی اف تعیین جنسیت کرده 

نه بابا کی بفهمه 

نهایت بگه دارو خورده

اصلا بفهمن مگه جنایته

کاربر سال ۹۷ هستم تعلیق شدم نمیدونم بخاطر چی 😐
اهان ای وی اف کردن مبارکه نه منم به کسی نگفتم با ای وی اف دوقلو شدم گفتم تخمکام فعاله

اهاخوب کاری کردی نگفتی

پس نمیفهمن نمیدونن بقیه چون یکمم جدیده خودمم اسمش نمیدونستم

ممنونم عزیزم❤️🙏🏼

برا چی پنهان کاری میخدا کنه یه مورد داشتیم رفته بود زی نظر دکتر سه تا پسر باردار شد میخواست کسی نفه ...

هرکی یه مدلی دوست نداره کسی بدونه که انقدرجنسیت براش مهم بوده بعدشایدم خرف دربیارن بگن هانه براجنسیت رفته یعنی شایدم باردار نمیشده واینجورحرفابراهمون آدم‌نگه بهتره

اخه 3قولودیگه‌ واقعامشکوکه اگه ارثیم نباشه ولی باز2قولو طبیعی تره

[QUOTE=400960437]اهاخوب کاری کردی نگفتی پس نمیفهمن نمیدونن بقیه چون یکمم جدیده خودمم اسمش نمیدونستم ممنونم عزیزم❤

عزیزی مبارکه انشالله به سلامتی فارغ بشه

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

هرکی یه مدلی دوست نداره کسی بدونه که انقدرجنسیت براش مهم بوده بعدشایدم خرف دربیارن بگن هانه براجنسیت ...

حالا شما کمکش کنید که به سلامتی بچه هاش رو بدنیا بیاره خیلی  نمیخواد برا کسی توضیح بده بگو کار خدا بوده اخه من دو قلو همسان داشتم کسی هم نداشتم چه زجرها که نکشیدم اخرم نارس بدنیا اومدن