2777
2789

صلوات ففرستادم براش 

05148888

شماره امام رضا 

به نت تعجیل در فرج و سلامتی برا شریفه خاتون صلوات بفرست

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بهش سلامتی بده،اگه اعتقاد داری نذر کن برای خانم ام البنین صلوات بفرست هرچندتا که تونستی انشاالله معجزه کنه براتون، اول چندتا صلوات بفرست بعد بهشون بگو نامزدم بهوش بیاد هوشیاریش بره بالاتر

من معجزه اشو دیدم انشاالله توام میبینی

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

ممنونم ازت عزیزم

فداتشم تروخدا حالش خوب شد حتما تگم کن

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

باشه چشم دعا کن براش تورو خدا جوونه گناه داره من گناه دارم مادرش😭همه چشم انتظاریم دیگه بریدم

معجزه میشه صبر داشته باش،عزیزم اگه اجازه میدن برو پیشش باهاش حرف بزن،بالاسرش دعا کن،قران بخون،صلوات بفرست

باشه عزیزم ممنونم ازت😭❤️🤲

فدات بشم انشاالله معجزه شه