2777
2789
عنوان

طلا گرم پایین

217 بازدید | 19 پست

سلام . 

پیج یا سایتی جایی نمی‌شناسید ک ازش طلای گرم پایین یا پلاک و.. سکه و‌.

. بتونم سفارش بدم ؟ 

معتبر و خوب باشه ؟ 

ممنون میشم معرفی کنید ...

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بارهای بار از توکنیکو خرید کردم چون تنها شمش و پلاک ضدجعل طلای ایران رو تولید میکنه از دیجی کالا محصولشون رو خریدم و عالی بودخه هم قیمت هم بسته بندی هم ارسال هم کیفیت محصول پیشنهاد میکنم چک کنی شاید به دردت خورد

من بارهای بار از توکنیکو خرید کردم چون تنها شمش و پلاک ضدجعل طلای ایران رو تولید میکنه از دیجی کالا ...

ع مرسی.

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

چرا من میشناسم همه زیور هاش هم 6 درصد اینا هست کلا خیلی عالیه چندین بار تا الان سفارش دادم و بسیار ر ...

سلام مرسی 

معرفی کنید ؟ پیج هست ؟

گالری طلای پاینده اصفهانه پیج دارن و معتبره همه وزنی هم طلا داره برات پست میکنن اگه اصفهان نباشی و ف ...

عع مرسی سرچ کنم طلای پاینده👌🙏🏼🌹