shadmehramm مدیر استارتر عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 3131 عنوان طلا گرم پایین 216 بازدید | 19 پست سلام . پیج یا سایتی جایی نمیشناسید ک ازش طلای گرم پایین یا پلاک و.. سکه و.. بتونم سفارش بدم ؟ معتبر و خوب باشه ؟ ممنون میشم معرفی کنید ... اگه امضامو میخونی .برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج). 🌸 1404/08/19 | 21:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shadmehramm مدیر استارتر عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 3131 همیشه طلا رو حضوری بخر با فاکتور چطور؟ اگه امضامو میخونی .برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج). 🌸
میرفندرسکیانو عضویت: 1404/01/24 تعداد پست: 675 من بارهای بار از توکنیکو خرید کردم چون تنها شمش و پلاک ضدجعل طلای ایران رو تولید میکنه از دیجی کالا محصولشون رو خریدم و عالی بودخه هم قیمت هم بسته بندی هم ارسال هم کیفیت محصول پیشنهاد میکنم چک کنی شاید به دردت خورد
shadmehramm مدیر استارتر عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 3131 من بارهای بار از توکنیکو خرید کردم چون تنها شمش و پلاک ضدجعل طلای ایران رو تولید میکنه از دیجی کالا ... ع مرسی. اگه امضامو میخونی .برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج). 🌸
میرفندرسکیانو عضویت: 1404/01/24 تعداد پست: 675 چرا من میشناسم همه زیور هاش هم 6 درصد اینا هست کلا خیلی عالیه چندین بار تا الان سفارش دادم و بسیار راضیم اگر خاستی بگو معرفیش کنم برات
ابیلین عضویت: 1403/02/01 تعداد پست: 795 گالری طلای پاینده اصفهانه پیج دارن و معتبره همه وزنی هم طلا داره برات پست میکنن اگه اصفهان نباشی و فاکتور رو هم میذارن اَبیلین
shadmehramm مدیر استارتر عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 3131 چرا من میشناسم همه زیور هاش هم 6 درصد اینا هست کلا خیلی عالیه چندین بار تا الان سفارش دادم و بسیار ر ... سلام مرسی معرفی کنید ؟ پیج هست ؟ اگه امضامو میخونی .برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج). 🌸
shadmehramm مدیر استارتر عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 3131 گالری طلای پاینده اصفهانه پیج دارن و معتبره همه وزنی هم طلا داره برات پست میکنن اگه اصفهان نباشی و ف ... عع مرسی سرچ کنم طلای پاینده👌🙏🏼🌹 اگه امضامو میخونی .برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج). 🌸
ابیلین عضویت: 1403/02/01 تعداد پست: 795 عع مرسی سرچ کنم طلای پاینده👌🙏🏼🌹 آره گلم پیجش اینه: payandehgallery اَبیلین