2777
2789
ب منم ی دکتر گفت من نمیدونم نه گف بعد بسته شدن صفحات رشده قبلش ک خیلی کارا میشه کرد

اگه قدت کوتاه خیلی صفحات رشدتم بسته شده فقط میتونی بری عمل کنی استخون پاتو برش میدن پیچ میکن توش یه میله از بیرون میزنن تا چن وقت یه میله نصفش بیرون پاتو نصفش تو استخونه تا قدت بلند شه

با این کد دعوت milli-jtfbf وارد میلی بشین 10 میلی گرم طلا هدیه میده .فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیپلم

دیپلم و این سواد رسانه عجیبه

با این کد دعوت milli-jtfbf وارد میلی بشین 10 میلی گرم طلا هدیه میده .فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

من۱۶۱امچنده؟

فک نکنم برا قد تو انجام بدن باید خیلی کوتاه باشی 

عزیزم از یه سایت معتبر چک کن نه این سایتا یه شایت پزشکی وتحقیقاتی معتبر

داخل درس هامون اون زمان که دانشجو بودم همین ۱۵۸ بود

الان شما گفتید شک کردم 

اما خب واقعا تو خیابون و سرکار هم میرم 

به صورت مشاهده میدانی واقعا همین حدوده  

قصد توهین ندارم ولی ایرانی هستی؟؟؟بخاطر طرز نوشتنت میگم

عزیزم کشور پیشرفته آدماش مث تو نیسن 

آدمایی مث تو کامل نشون میدن عقب موندگی ی کشورو

اصلا تاپیک من راجب قده ن اینکه کجاییم 

آره من ترکم 

عزیزم کشور پیشرفته آدماش مث تو نیسن آدمایی مث تو کامل نشون میدن عقب موندگی ی کشورواصلا تاپیک من راجب ...

من ک گفتم ۱قصدتوهین ندارم اگه ناراحت شدی ببخش ولی حق نداشتی به کشورمون توهین کنی