2777
2789
عنوان

شیما کاتوزیان

592 بازدید | 64 پست

چرا یسری دخترا ازش بدشون میاد

بنظر من کلیپاش بی دلیل نیست

الان یه خانومه تو یه تاپیکی میگفت شوهرم زد تو سرم، سرم درد میکنه (ازین تاپیکا زیاد هست)

یاد اون حرف شیما افتادم که میگفت اگه پارتنرت زدت تنها راهش اینه توهم بزنیش

خب راس میگه

مردی که اونقور ترسو و وقیحه که روی یه خانوم دست بلند میکنه با یه چک زدن تو گوشش توسط اون خانوم هم تربیت میشه

چرا نمیکنید واقعا ، از چی میترسید ، میخواید مردانگیش حفظ بشه؟ میخواید آبروتون نره یا چی؟

دو گروه هستند از شیما بدشون میاد

زنای ضعیف 

مردای ضعیف 

خداوند در آیه مبارکه ۷۴ سوره بقره می فرماید : سپس دل های شما بعد از آن، سخت شد، مانند سنگ یا سخت تر؛ زیرا پاره ای از سنگ هاست که از آنها نهرها می جوشد، و پاره ای از آنها می شکافد و آب از آن بیرون می آید، و پاره ای از آنها از ترس خدا [از بلندی] سقوط می کند؛(اما دلهای شما نه از خوف خدا می تپد و نه سرچشمه علم و دانش و عواطف انسانی است) و خداوند از اعمال شما غافل نیست. و خدا از آنچه انجام می دهید بی خبر نیست.

معمولا آدما صفر و صد نیستن، خوب مطلق و بد مطلق نیستن 

حرفاشو نشنیدنم ولی اگه بشنوم قطعا با بغضیاش موافقم و با بعضیاش مخالف

اونایی که افکار و عقایدشون تو ۱۴۰۰ سال پیش مونده با من بحث نکنن؛ چون اون موقع گوشی و نت نبوده، اگه حرفی داری سوار شترت شو و بیا بهم بگو!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما یه تیکه از زندگی یک نفر اینجا میخونیم

نمیخوام حق به مردا یا زنا بدم

ولی زنا هم کم گند نمیزنن تو زندگیشون میان اینجا ناله میکنن 

ما حرفای اون مرد بدبخت نشنیدیم 

نقاشی کالریست  https://eitaa.com/colourist_ir

اونوقت با چه منطقی فکر کردی زن ۵۰ کیلویی میتونه مرد ۱۰۰ کیلویی رو بزنه؟ 

اصلا بتونه بزنه مردی ‌که انقدر‌ وحشیه‌ که دست روت‌ بلند میکنه‌ با این کار هار تر میشه‌ 

باید از راه دیگه رید بهش 

گوجه سبز میقولی هستم 🥰 یک عدد کیدرامری 🐥

مادر نزاییده کسی رو من دست بلند کنهاگر یه نر بخواد تو گوش من بزنه چنان با پشت دست میزنم تو دهنش صدای ...

رابطه ای که کارش به بی احترامی تا حد کتک رسید 

جا تو سطل زبالست 

نقاشی کالریست  https://eitaa.com/colourist_ir

مادر نزاییده کسی رو من دست بلند کنهاگر یه نر بخواد تو گوش من بزنه چنان با پشت دست میزنم تو دهنش صدای ...

همینه

همونقدر که اگه کسی دست رومون بلند کرد میزنیمش اگه هم کسی بهمون عشق ورزید متقابلا عشق میورزیم

چرا چنین چیزایی برا یعده سخته باورش

اونوقت با چه منطقی فکر کردی زن ۵۰ کیلویی میتونه مرد ۱۰۰ کیلویی رو بزنه؟ اصلا بتونه بزنه مردی ‌که انق ...

چه میدونم والا حداقل مردا اطرافما منو با ی دست بلند میکنن😂

خوب...راستش ماجرا از این قرار گاهی چیزای درست هموناین که دوست نداریم بشنویم:)!

اونوقت با چه منطقی فکر کردی زن ۵۰ کیلویی میتونه مرد ۱۰۰ کیلویی رو بزنه؟ اصلا بتونه بزنه مردی ‌که انق ...

قاعدتا شوهرای همه ۱۰۰ کیلو نیستن

ولی یعده هستن اینطورین که من بچه هامو دوست دارم و مجبورم بسوزم و بسازم