2777
2789
عنوان

بابچه کلاس اولی چکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 52 پست
اره متاسفانه چون سابقه اش بالاس یه روز درهفته هم تعطیلشون کردنوفقط ۴روز میادسرکلاس

اخ پس دقیقا لنگه معلم امسال دختر منه

من غیرانتفاعی گذاشته بودم سال های گذشته خیلی وقت میذارن

ولی امسال دولتی گذاشتم سال های اخر تدریسش‌هست و چون دوم آسونه گذاشتنش حتی از جاش بلند نمیشه چیزی پای تخته بنویسه بچه هارو میگه بلند بشن نه نمایشی نه چیز های خلاقانه ای .یک روز در هفته هم نمیاد.

یعنی میگم این پول حروم میبرن سر سفره

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

ولی من هنوزم معلم کلاس اول دخترمو دعا میکنم دخترم حسابی بازیگوش بود ولی معلم اصلا ولش نکرد تا تموم د ...

میگید که دخترتون غیر انتفاعی بوده

و حتما که شما هم درک بالایی داشتید و زحمات معلم رو میدید،که اگر یه جایی مجبور شده یه داد بزنه سر بچت فردا دم در اداره نیفتاده باشی

ما نسل جدید که تازه وارد اموزش مرورش شدیم انقد دیدیدم والدین اذیت کردن معلم رو که تصمیم گرفتیم کارمون رو انجام بدیم و رد بشیم

وظیفمون رو انجام میدیم

اما همکارای سن بالا بهمون میگن دلسوزی بیجا نکنید که اخر و عاقبت نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین ، همین پدر و مادر ها با رفتارهاشون یه کاری کردن که دانش اموز حساب نبره از معلم و به حرف معلم اه ...

شما دقیقا مصداق معلم دختر من و دختر استارتر هستی با جملاتی که نوشتی فهمیدم وجدان کاری نداری همین که میگی درسمو میدم هرکی فهمید فهمید نفهمید به ما چه دیگه مشخصه از چه قماشی هستی

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

یک کاربر در این تاپیک هست که من حتی ریپلایش نمیکنم

ببینید والدین شبیه ایشون زیاد هست

که مدعی و طلبکارن

و برای حلال و حرام بودن حقوق معلم هم تعیین تکلیف میکنن

معلم ها امثال این هارو میبینن که زیاد هم شدن چند ساله اخیر ، و مدام بی احترامی میکنن، شان و شخصیت معلم را با صحبت هاشون میارن پایین و دانش اموز هم توی منزل میبینه و میشنوه و ارزش برای معلمش قائل نیست

ایا شما مدام این رفتار هارو ببینی دلت میاد اضافه بر وظیفت کاری کنی؟؟؟؟؟

شما دقیقا مصداق معلم دختر من و دختر استارتر هستی با جملاتی که نوشتی فهمیدم وجدان کاری نداری همین که ...

شما هم ازون دسته والدین پر مدعایی هستی که تعدادشون زیاده

شما نگران من نباش

من دوساله پشت سر هم معلم برتر میشم

اما دقیقااااا با دانش اموزانی که والدین پر مدعا مثل شما دارن، نه دلسوزی میگنم نه چیزی

درسم رو تمام و کمال میدم ،وظیفم رو انجام میدم

دانش اموز یاد گرفت که گرفت، نگرفت والدین پر ادعاش هستن که یادش بدن

یک کاربر در این تاپیک هست که من حتی ریپلایش نمیکنمببینید والدین شبیه ایشون زیاد هستکه مدعی و طلبکارن ...

اتفاقا ریپلای زدی!

دقیقا یک معلم هم عین تو تو این تاپیک هست که ادعاش اینه معلمه ولی میگه من درسمو میدم میخواد بفهمه میخواد نفهمه . وجدان کاری نداری‌ دلسوز نیستی میگی معلم های دیگه میگن دلسوزی نکن منم نمیکنم اگر این پول حروم نیست چیه؟این دقیقا مصداق همون کم فروشی هست .تو باید با شاگردان رفیق باشی نه اینکه ازت بترسن باید شب که میخوابی وجدانت اروم باشه که شاگردام امروز درسمو فهمیدن؟خدایا کم کاری نکردم؟!

ببین ، همین پدر و مادر ها با رفتارهاشون یه کاری کردن که دانش اموز حساب نبره از معلم و به حرف معلم اه ...

ترجیح درسته.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
شما هم ازون دسته والدین پر مدعایی هستی که تعدادشون زیادهشما نگران من نباشمن دوساله پشت سر هم معلم بر ...

تجربه نشون داده معلم های اینطوری بی وجدان رو حساب اینکه کاری به چیزی ندارن معلم برترم میشن!

آینده نشون میده این‌پول چطور و خرج چی میشه.

شما وظیفت هست درس بدی بابتش حقوق میگیری نباید بشینی پای حرف یه معلم پیرتر و بگی چون اون گفته درس نمیدم دلسوز نیستم😏

اتفاقا ریپلای زدی!دقیقا یک معلم هم عین تو تو این تاپیک هست که ادعاش اینه معلمه ولی میگه من درسمو مید ...

وقتی ۷۰ درصد از دانش اموزان متوجه درس شدن یعنی معلم کارش رو خوب انجام داده

بازرس هم که میاد سر کلاس، به این نگاه میکنه ببینه چند درصد یاد گرفتن

و خب اون ۳۰ درصد یا دیر اموزن،که مسیلشون جداس و تکالیف مخصوص دارن یا اونایی هستن که والدینشون داخل خونه به معلم توهین میکنن و شان معلم رو میارن پایین و دانش اموز ب صحبت های معلم گوش نمیده

که خب والدینشون توی منزل رسیدگی کنن

وقتی ۷۰ درصد از دانش اموزان متوجه درس شدن یعنی معلم کارش رو خوب انجام دادهبازرس هم که میاد سر کلاس، ...

چنان شما معلم ها میگید شان معلم شان معلم که انگار پیغمبرید‌.

شما خودتون با این افکار و بی وجدانی شان خودتون رو میارید پایین وقتی اینهمه ادم همه جا میگن معلم های دولتی نه همه ولی اکثرشون دارن‌کم کاری میکنن خودت هم که میگی درسمو میدم یکی نفهمید به من چه و تاییدشم میکنی از بقیه چه انتظاری داری!

بازرس ها هم عین‌خودتون اونا هم با نگاه سر سرانه برای اینکه کارشون زود تموم بشه تایید مدرسه و معلم رو میزنن میرن ..

تجربه نشون داده معلم های اینطوری بی وجدان رو حساب اینکه کاری به چیزی ندارن معلم برترم میشن!آینده نشو ...

نگران نباشید من معلم ششم دبستان هستم و هر سال نصف کلاسم وارد مدارس سمپاد میشن

پس من کارم رو خوب بلدم

ولی وقتی والدینی رو میبینم که خیلی ادعا میکنن دیدم به فرزندشون عوض خواهد شد

شما اگر کمتر داخل منزل شان معلم فرزندت رو بیاری پایین ،حتما فرزندت سر کلاس با دقت بیشتری گوش میده به درس

چند روز امتحان کنید و کمتر معلم رو تخریب کنید، فرزندتون هم تحت تاثیر قرار میگیره

نگران نباشید من معلم ششم دبستان هستم و هر سال نصف کلاسم وارد مدارس سمپاد میشنپس من کارم رو خوب بلدمو ...

من بعید می‌دونم شاگردای ما سمپادی باشن وقتی ترجیح رو بلد نیستی درست تایپ کنی!

بهرحال این رو بدون بچه ها مخصوصا بچه های این دور و زمونه دو گوش نیستن انسانن و خودشون میفهمن معلم چیکار میکنه‌

یکی از اعتراض هایی ک به معلم کلاس دختر من شده همین بوده ک از جا بلند نمیشه تو تخته چیزی بنویسه اینو هم همه ی بچه های کلاسشون گفتن و به مدیر ارجاع دادن معلم جوابش چی بوده؟! چون بد خط هستم رو تخته نمی نویسم . این وجدانه؟

چنان شما معلم ها میگید شان معلم شان معلم که انگار پیغمبرید‌.شما خودتون با این افکار و بی وجدانی شان ...

واقعا میگم، شما زبون تند و تیزی دارید 

و معلم دلش نمیاد بیش از حد وظیفش به فرزند شما توجه کنه

معلم ابتدایی باید از ۸ صبح تا ۱ ظهر درسش رو بده

و به وظیفش که تدریس و یادگیری ۷۰ درصدی دانش اموز هست برسه

بابت همین حقوف میگیره

اگر با دانش اموزی زنگ تفریح اضافه کار کنه لطفشه

بابتش حقوق نمیگیره

اگربه دانش اموزی تکالیف خاص بده لطفشخ و بابتش حقوق نمیگیره

بابت انجام ندادنش هم پولش حروم نمیشخ چون وظیفش انجام شده

واقعا میگم، شما زبون تند و تیزی دارید و معلم دلش نمیاد بیش از حد وظیفش به فرزند شما توجه کنهمعلم ابت ...

شما هم معلمی هستی که پر مدعا دلسوز بچه ها نیستی طلبکاری زبون تلخ و وجدان کاری نداری.

شما خودت هم میدونی منظور من چی هست 

منظور من سر همون کلاس هست

نه زنگ تفریح!

من بعید می‌دونم شاگردای ما سمپادی باشن وقتی ترجیح رو بلد نیستی درست تایپ کنی!بهرحال این رو بدون بچه ...

معلم کلاس دوم باید روی تابلو بنویسه و سرپا باشه

چون کلاس دوم تقریبا مثل کلاس اول تلاش زیادی میطلبه

معلم های با سابقه بالا یک الی دو روز در هفته میتونن سر کلاس حاصر نشن،و خب شانس شما این معلم نصیب دختر شما شده

معلم با سابقه رو هم وزیر اموزش پرورش هم نمیتونه اخراج کنه

اگر واقعیت این هست که میگید، برای دخترتون معلم خصوصی بگیرید