2777
2789
عنوان

بابچه کلاس اولی چکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 52 پست
دقیقا

غیرانتفاعیشم همینه عذاب وجدان نگیر بابت دولتی بودنش. معلمای مثل قدیم واقعا کم شدن.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
وااااای مشکل پارسال من دختر منم کلاس اول همینجور بود خیلی اذیتم کرد بازیگوش و بی دقت و حواس پرتاما خ ...

دولتیه توخونه خوبه میتونم بگم عالیه تومدرسه توجه نمیکنه معلمشم اهمیت نمیده میگه نمینویسه

خسته ام

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیگه کلاس اولی واقعا زحمت اصلیش با مادره تا راه بیفته . معلم چجوری به این همه بچه برسه؟ کتاب نبره س ...

نمیگم ک از خونه نمیبره 

سرکلاس میگه فلان صفحه روحل کنید بعد بیارید ببینم کیارستمی نوشتن کسانی ک نمی‌برند نشون بدن اهمیت بهشون نمی‌ده 

خسته ام

دولتیه توخونه خوبه میتونم بگم عالیه تومدرسه توجه نمیکنه معلمشم اهمیت نمیده میگه نمینویسه

مشکل منم همین بود دقیقا نمینوشت مثلا سرکلاس درس نگارش به معلمشون گفتم خوب بچه ای مینویسه که هیچی ولی اونی عقبه کمکش کن خدایشم معلمشون خیلی هلش داد و همش پیگیرش بود 

کاش معلم دختر شمام اینو درک کنه 

البته من با شناختی که از دخترم داشتم فرستادمش غیر دولتی

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیگه کلاس اولی واقعا زحمت اصلیش با مادره تا راه بیفته . معلم چجوری به این همه بچه برسه؟ کتاب نبره س ...

خیلی راحت بگم، من معلمم

و دیگه معلم جرات اینکه به دانش اموز بگه بالا چشمت ابرو هست رو نداره چون والدین فردا صبح دم اموزش پرورشن

معلم ها هم دیگه خسته شدن و تصمیم گرفتن بجای اینکه یه چیزی به دانش آموز بگن که فردا پدر و مادر بگن ای دداااد بیداد، وا مصیبتا،روحیه پرنسس و شاهزادمون خراب شد، درسشون رو بدن ،هر کی خواست گوش بده هر کی ام نخواست گوش نده

مشکل منم همین بود دقیقا نمینوشت مثلا سرکلاس درس نگارش به معلمشون گفتم خوب بچه ای مینویسه که هیچی ولی ...

بزرگران اشتباه منم این بود ک فرستادم دولتی

البته ازپس خرجش برنمیومدم

خسته ام

اره

عزیزم معلم های دولتی اکثرا مخصوصا سن بالاهاش اصلا وقت نمیذارن و براشون اهمیتی نداره و پول حروم میبرن خونشون.

باید خودت وقت بذاری و به عملکردش سرکلاس اهمیت نده

و اینکه میگی تو خونه خوب املا می‌نویسه یک دلیلش عدم تمرکزش تو کلاس هس

با فاصله زیاد بهش تو خونه املا بگو

فقط دوبار تکرار کن

و موقع املا تو جایی که جمع نشستین و سرو صدا هست املا بگو یا تی وی روشن باشه 

دختر منم کلاس اول تو خونه املاش خوب تو کلاس خوب نبود علتش همین بود و خیلی خیلی بهتر شد

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

خیلی راحت بگم، من معلممو دیگه معلم جرات اینکه به دانش اموز بگه بالا چشمت ابرو هست رو نداره چون والدی ...

ولی من هنوزم معلم کلاس اول دخترمو دعا میکنم 

دخترم حسابی بازیگوش بود ولی معلم اصلا ولش نکرد تا تموم درساشو نمینوشت ولش نمیکرد کلاس اولشم حسابی عالی تموم کرد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم معلم های دولتی اکثرا مخصوصا سن بالاهاش اصلا وقت نمیذارن و براشون اهمیتی نداره و پول حروم میبرن ...

اره متاسفانه چون سابقه اش بالاس یه روز درهفته هم تعطیلشون کردن

وفقط ۴روز میادسرکلاس 

خسته ام

بزرگران اشتباه منم این بود ک فرستادم دولتیالبته ازپس خرجش برنمیومدم

حالا اشکال نداره هرروزی هر مبحثی درس میده خودت تو خونه باهاش کار کن تکرار کن 

من امسال دخترم خیلی بهتر شده دیگه زیادی من سختش نگرفتم باردارم و‌دم زایمان باید از پس خودش بربیاد 

ولی کلاس اول خیلی مهمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم معلم های دولتی اکثرا مخصوصا سن بالاهاش اصلا وقت نمیذارن و براشون اهمیتی نداره و پول حروم میبرن ...

ببین ، همین پدر و مادر ها با رفتارهاشون یه کاری کردن که دانش اموز حساب نبره از معلم و به حرف معلم اهمیت نده

ادم حتی توی کلاس نمیتونه به یک دانش اموز تذکر لسانی بده و یه کم صداشون ببره بالا

چون فردا پدر و مادرها دم اموزش پرورشن دارن شکایت معلم را میکنن

معلمم ترجیه میده درسشو بده، در حد وظیفش

دانش اموز خواست گوش بده خواست گوش نده

حالا اشکال نداره هرروزی هر مبحثی درس میده خودت تو خونه باهاش کار کن تکرار کن من امسال دخترم خیلی بهت ...

ب خدا انقدرکارمیکنم ک همه میگن خسته میشه اذیتش نکن 

ولی توکلاس توجه نمیکنه

خسته ام