2777
2789
عنوان

بچم چیه

104 بازدید | 17 پست

سر بارداری اولم دختربود بچم و عاشق ابغوره بودم و کلا گوشت دوس نداشتم

الانم ب لطف خدا باردارم منتها از ترشی بدم میاد و عاشق عسل و چیزای گرمم بچمم چیه.

سالمیش برام مهمه کنجکاوم فقط تجربتون بدونم

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اینا نمیشه گفت سونو قلب دادی عکسشو بزار

سونو قلب فقط ۶ هفته بودم دادم ضربانش ۱۴۲

من چیزای ترش دوس داشتم 

از شیرینیجات اون اولاش حالم بد میشد 

سرگیجه زیاد داشتم 

همش سردم میشد 

تهوع هم خیلی داشتم تا ۱۷ هفته 

پسر بود 

نمیدونم به این چیزا بستگی داره یانه...

لطفا لایک ننمایید🗿
سلام عزیزم گفتار بچتون خوب شد .دلم خونه .پسرم خوب صحبت نمیکنه

سلام عزیزم.اره خوب شد گفتار درمان دو جلسه بردم گفت یکسال میکشه خوب بشه منم دیگه نبردم خودش خوب شد الان سرم درد میگیره انقد حرف میزنه پیدونم چقد نگرانی ولی نباش.هم بازیش باش کلمات با دهنت قشنگ براش هجی سوت بخر بزنه اینا رو گفتار درمان گفت مثه صدای قطار هووووچیییییی اینا رو براش دربیار صداهای کش دار

یاد میگیره بهش فرصت بده کاش پیشت بودم کمکت میکردم چون دقیقا استرست درک میکنم

از همین سوت ساده پلاستیکی ها بخر بزنه.گفتار درمان  گفت

کلا جاهایی ک بچه هست ببرش مهد کودک خیلی توصیه کرد 

کتاب اموزشی مخصوص ۴ ساله ها بخر هی عکساش نشون بده یا ازاین کارتک ها ک عکس ی سمتشه پشتش کلمشه از اونا بخر

باهاش مهربون باش تنها چیزی ک خیلی زود باعث میشه زبون باز کنه.

برات خود و بچت ارزوی شادی دارم

دعام کن منم باردارم

گفتار درمان بچم دو همون دو جلسه راهش انداخت دقیقا بعد اینکه نبردم یکماه بعدش حرف زد.

حالا بازم برام نوشته تو دفترچه چیز جدیدی پیدا کردم میام میگم اینجا

سلام عزیزم.اره خوب شد گفتار درمان دو جلسه بردم گفت یکسال میکشه خوب بشه منم دیگه نبردم خودش خوب شد ال ...

وای ممنون چقدر خوشحال شدم از پیامت .انشالله به سلامتی زایمان کنی .پسرم جمله چندتایی بلده.ولی خیلی کند پیشرفت می‌کنه .همسرم همکاری نمیکنه ببرم گفتار درمان میگه رو بچه عیب می‌زاری .تو خونه خودم باهاش خیلی تمرین میکنم ولی خوب نسبت به همسناش عقبه .تو رو خدا بارداری برام دعا کن . انشالله بچتون رو صحیح و سالم بغل بگیرید .ممنونم 

وای ممنون چقدر خوشحال شدم از پیامت .انشالله به سلامتی زایمان کنی .پسرم جمله چندتایی بلده.ولی خیلی کن ...

عزیزم انشالله زود باز میکنه ببین اینا رو ک بهت گفتم انجام بده در ضمن دکتر بهم گفت بهش بگم ب لبام نگاه کنه موقعی ک بهش کلمات میگم.ببرش مهد کودک یا اگر جای قابل اعتماد داری.قشنگ هجی کن براش کلمات و بگو ب لبات نگاه کنه.ی ذره هم پیشرفت کرد براش ی خوراکی چیزی بخر.دکتر دخترم محشر بود کدوم شهری؟شماره دکترم بخای میفرستم نوبت بگیری بیاریش.والا اکثرا راضی بودن فوق تخصص داره.بازم تمرین کنی راه می افته .

دیگه دکتر گفت مهد کودک خوبه 

خانه بازی گفت نبرم

ممنون از دعای خوبت.انشاالله زود بیای خبر بدی ک زبون بچت کامل باز شده.

وای ممنون چقدر خوشحال شدم از پیامت .انشالله به سلامتی زایمان کنی .پسرم جمله چندتایی بلده.ولی خیلی کن ...

با اشاره و بی کلام چیزی نخاه بیاره قشنگ اسم اون وسیله رو بگو تا بیاره.دکتر بهم گفت هیچ وقت با اشاره دست نخاه بچه چیزی رو بیاره حرف بزن اسم کلمه رو بگو تا حرف زدن یاد بگیره