2777
2789

حال ام خیلی بده گریه هام بند نمیاد دعام کنید(:

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش

فردا حرفش عوض میشه نگران نباش

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علتش چیه چرا اینطوری گفت ؟

بخدا سر هیچی 

افسردگی دارم خیلی میخابم بدش میاد همچین گفت 

سوییچ ماشینمم گرفت گفت برو دنبال کار(درحالی ک خودش نذاشت کار کنم

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش

فردا حرفش عوض میشه نگران نباش

نمیدونم چجوری تپضیحش بدم ولی روحم درد میکنه

وقتی کم میارن اینجوری تیر خلاص میزنن سر چی بحث کردید

گفتم عزیزدلم 

بخدا چیز خورش کردن

برای چی؟نمیتونی مستقل بشی؟ من اون موقع که مجرد بودم از خدام بود تنها زندگی کنم اخرشم اینکار کردم ...

تو لفظ میگه در اصل نمیراره که(:

نمیزاره حتی کار کنم فقط اذیت فقط ازار