2777
2789

اول از خدا دوم از آقا امام زمان میخوام تو این ماه مامان شی انشالله🌹

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

انشالله به حق همین ساعت و همین لحظه دامنت سبز میشه ،خدا بهت فرزندی صالح و سالم عطا کنه🤲🤲🤲🤲

چرا آدم وقتی دلش یه چیزیو میخواد بهش نمیرسه ؟؟؟ من که هرچی خواستم نشده ، گمونم خدا باهام شوخیش گرفته ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممتونم دوست خوبم🥰الان مطبم دعا کن دوهفته دیگ ازمایش مثبت داشته باشم

در تقدیر همه فرزندانی هست ، حالا وقت و زمانش مشخص نیست ، انشالله که زمانش الان باشه تا شما شاد و خداوند خشنود بشه ،

چرا آدم وقتی دلش یه چیزیو میخواد بهش نمیرسه ؟؟؟ من که هرچی خواستم نشده ، گمونم خدا باهام شوخیش گرفته ....

«رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْدًا وَأَنتَ خَیْرُ الْوَارِثِینَ»

پروردگاراً مرا تنها مگذار و (فرزندی به‌عنوان وارث به من عطا فرما و البته که) تو خود، بهترین وارثان هستی.

سوره انبیا، آیه ۸۹

انشالا که خدا صلاح بخواد و اگه به صلاحته هر چه  زودتر دامنت سبز بشه عزیزدلم ✨✨✨

۳۷. فردا میشم ۳۸

دوست من ۴۱,سالگی پسرش رو دنیا اورد الان بچه دومش هم تو راهه.علم خیلی پیشرفت کرده گلم.خدا رو شکر روشهای خوب و امنی برای باروری اومده که تقریبا همه میتونن طعم مادر شدن رو بچشند.انشالا خدا  به شما هم فرزند سالم عطا می کنه.هنوز فرصت زیادی داری💙💚♥️