2777
2789
عنوان

سوال خصوصی خانم ها بیان

955 بازدید | 60 پست

سلام من پسر ۳ ساله دارم شاید بگین ۳ سالشه کوچیکه و اینا ولی خیلی خوب حرف میزنه و کلا زود میفهمه همه چیو

سوالم خیلی شخصیه میدونم ولی واقعا از استرس دارم تاپیک میزنم

پسرم امروز منو باباشو بدون لباس یهو دید ...خودتون بفهمین

تا حالا مارو لخت هم تنها ندیده یعنی حتی حموم هم با لباس زیر بردیمش ولی یهو همچین صحنه ای دید، منو همسرم کامل توی شوک بودیم اون چند ثانیه مارو دید و رفت بیرون اتاق انگار که عادی مارو دیدو رفت ، الان خیلی استرس دارم نمیدونم از یطرف میترسم چیزی ازش بپرسم و اون قضیه تو ذهنش بزرگ شه حساس شه ، از طرفی میترسم تو جمع فامیل یهو یچیزی بگه چون کلا خوش سرو زبونه چند بار مثلا گفته بابام مامانمو بوس میکنه یا ازین حرفا ، خلاصه اصلا نمیدونم چیکار کنم لطفا کمکم کنین

سرزنش نکنین واقعا یهو شد اون اصلا خواب بود من خودم مادر به فکری هستم اتفاقی شد

همسرم که میگه ولش کن عادی باش ولی خب بچم کامل دید من یجوریم الان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو روز روشن؟؟

بچه دارید مراعات کنید خب.

هیچ کار نکنید یادش میره یادآوری نشه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

اینم به فوبیا هام اضافه شد

فولاد چیزی داره به اسم نقطه‌ی تسلیم. جایی که انقدر تنش بهش وارد می‌شه تا قابلیت کشسانی خودش رو از دست بده. بعد از اون دیگه به شکل اولیه برنمی‌گرده، برای همیشه تغییر می‌کنه. آدمیزاد هم همینه، تا یه جایی می‌تونه به خودش بقبولونه که بعد از هر ضربه، هنوز همون آدم سابقه اما اگه از نقطه‌ی تسلیمش بگذره، یه چیزی درونش برای همیشه عوض می‌شه. بعد از اون هر درد کوچیکی، یه قدم به فروپاشی نزدیک‌ترش می‌کنه.

اوه اوه چه موقعیت سخت و حساسی 😑😑😑

به نظرم خودت بهترین شناخت رو از بچه ات داری 

اگه باهاش حرف بزنی کنجکاو تر میشه؟

میشه مثلا بهش بگی بابا داش کمک میکرد لباس عوض کنم تا ذهنیتش به سمت دیگه ای معطوف بشه