2777
2789

میگه خانواده اش به شدت رو ترک و کرد تعصبین

پدربزرگش اون روز میگفت بمیرم هم نمیذارم با کردا وصلت کنیم

باهم باشیم هم آخرش نمیتونیم ازدواج کنیم ، دلم برات می سوزه واسه همین رک میگم نمیخوام بپیچونمت

یه سال روش کراش بودم، حالا هم با همیم اینطور شد😭

گریه می کنم😭😭😭😭😭😭😭

هیچ کس جز اونو نمی بینم، هیچ کس برام اون نمیشه😭😭😭😭😭

میگم مرد یکیو بخواد واسش زمین و زمان به هم میزنه. میگه اون تو داستان هاس واقعی و منطقی فکر کن

La

بهانه الکیه 

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشه‌ها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂 عجیب پسر جلبی 🤦 باز خوبه نگفته بیماری لاعلاج دارم ! 

چند سالته ؟ 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

خانواده ما روى خيلى چيزها حساس بود برادرم عاشق شد خانم جدا شده بود بچه هم داشت ١،٢ سال هم از خودش بزرگتر بود ولى چون تصميمش رو گرفته بود قاطع بود روى حرفش و ازدواج كرد باهاش 

اينا همه اش بهانه است زودتر رابطه ات و تموم كن اين ادم تورو نميخواد

خانواده ما روى خيلى چيزها حساس بود برادرم عاشق شد خانم جدا شده بود بچه هم داشت ١،٢ سال هم از خودش بز ...

میگفت خانواده ام به شدت حساسن رو این موضوع

یدونه وصلت کرد و ترک تو خانواده اش ندارن

La

میگه اینو خانواده ام و فامیلامون شرط گذاشتن میگه رو ترک و کرد متصبنخودش ترکه و منم کورد

ببخشید چرت گفته 

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشه‌ها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

میگه اینو خانواده ام و فامیلامون شرط گذاشتن میگه رو ترک و کرد متصبنخودش ترکه و منم کورد

یکم  پافشاری کنه .میتونه خانوادشو تحت فشار بذاره و راضیشون کنه .اصن بگو نکه قراره پدر مادرت تا ابد زنده بمونن که مثلا بخاین مخالفت کنن؟ فامیل چه عنیه ؟؟؟ اینروزا برادر با خاهر سال ب سال صحبت نمیکنه چه برسه فامیل . پسره حتمن دستش تو جیب باباشه که نمیتونه دل بکنه ازشون 🥲🥲

یک آدم را دوبار پیدا نمیکنی ، حتی در همان آدم 🥲

پدربزرگش ؟؟؟

چیکاره اس ؟؟؟

صاحبشه ؟؟

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩