2777
2789
عنوان

پارتنر خسیس🥲

568 بازدید | 70 پست

یه ساله با همیم ولی تا بحال واسم یه تیکه یادگاری هم نخریده 

منم البته هیچی نگفتم بهش ولی خوب رل خواهرم همیشه یه تیکه وسیله واسش میگیره و خوب راستش منم دلم میخواد 

البته اینجوری نیس که بگم مادی ام نه من خودم از لحاظ مالی مستقلم کاملا و هر چیزی لازم باشه واسه خودم میخرم 

اونقدر بابام واسم گذاشته که حتی خونه و ماشینم از خودم دارم 

وقتی میرم دیت بر میگردم برا اینکه پیش آبجیم و دوستام شرمنده نشم خودم هر سری یه تیکه چیز میگیرم میگم طرف خریده واسم الکی ذوق میکنم 

رابطم هم نمیتونم قطع کنم نمی‌خوام من باعث دلشکستگی بشم چون می‌دونم از لحاظ عاطفی داغونه تو خانواده  و کارش هم مشکلات کم نداره

تبریک میگم داری نقش قربانی رو بازی میکنی و طرفت هم بعد از التیام زخم هاش با یه تیپا ولت میکنه میره

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خساست خیلی ویژگی بدیه ها 

تو زندگی مشترک،روح و روان ادم نابود میشه

فکر کن یه نفر پول الویت زندگیش باشه و خرج کردن براش عذاااب باشه..

اصلا قابل تحمل نیست

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

عزیزم باید اول اینو بپذیری بیشتر پسرا میگن این رابطه فقط دوستی و محض سرگرمیه چیزی براشون جدی نیست بخاطر همین خرج نمیکنن چون بنظرشون پول دور ریختنه و کادای مهمتری با اون پول میتونن بکنن!

بعضی پسرا درمقابل چیزی گرفتن چیزی هم میدن 

بعضی پسرا هم مرامشون بالاست که خودکار خرج میکنن حتی اگه طرف درمقابل چیزی نده یا رابطه جدی نباشه. 

قبل از اینکه بحث کنی و حرص بخوری این نقل قول رو یادت بیار؛یه زنبور هیچ وقت وقتش رو تلف نمی کنه که به مگس توضیح بده عسل از کثافت بهتره بعضی ذهن ها قرار نیست تغییر کنن انرژیت رو برای چیزای مهم تر نگه دار....

همین که میگی داغونه گناه دار پس فردا انقدر برات شاخ میشه

دقیقاااا👌

هروقت برای کسی دلسوزی کردم  کاری باهام کرد که صدبراااابر دلم به حال خودم سوخت💔

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

این چیزا اموزشیه، بهش بگو برام خرج کن، گفت چرا پول پرست شدی، اهن پرست شدی و همچین چرندیاتی، برگرد بهش بگو این همه مرد برای دوست دختراشون گل میخرن، یه ساعت گردنبند دستیند انگشتر هرچند بدل ولی هدیه‌س. اگر رفتارش رو درست نکرد تو هم بهش یسری چیز ها رو عرضه نکن، ایشون از شما به عنوان یه همسر استفاده میکنه، چون میدونه پولداری، از اون لحاظ خودشو تبرئه کرده خودشو کنار کشیده، در نتیجه سعی کن ازش فاصله بگیری اگر منجر به کات شد، برات مهم نباشه، این شخص ترجیح داده راحت از دستت بده

خساست خیلی ویژگی بدیه ها تو زندگی مشترک،روح و روان ادم نابود میشهفکر کن یه کفر پول الویت زندگیش باشه ...

نه برای خودش خیلی خرج می‌کنه لباس مارک گرون گرون 

شام هم بیرون میخوریم اون حساب می‌کنه 

فدا کاری بی مورد نداشته باش این کارش اسمش درک کردن نیست اینکه نقش قربانی و از خود گذشتگی بی مورد بازی کنی اگه میبینی مناسب آینده و زندگی مشترک نیست تموم کن 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️